Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Είναι ικανή να σκοτώσει κι άλλους»(video)

Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Είναι ικανή να σκοτώσει κι άλλους»Aν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους»

Στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Τετάρτης.

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA ανασύρονται από το αρχείο οι υποθέσεις θανάτων των δυο άλλων παιδιών της οικογένειας. Της Μαλένας και της Ίριδας.

Πάτρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ικανή να σκοτώσει κι άλλους»

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ουσία εντοπίστηκε η οποία ήταν τοξική σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Οι γιατροί που κατέθεσαν είπαν ότι δεν χορήγησαν ποτέ το παιδί αυτή την ουσία.

Ο εισαγγελέας ζητά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Στην 33χρονη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Πάτρα: Υπό πολιορκία το σπίτι της μητέρας – Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται απ’ έξω

Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Είναι ικανή να σκοτώσει κι άλλους»

Η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται. Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.  Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Είναι ικανή να σκοτώσει κι άλλους»

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά τώρα: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα σε Αλεξανδρούπολη, Βοιωτία, Εύβοια, Κύθνο, Ροδόπη, Δαδιά

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Twitter μετά τη δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Νικολούλη και Κατερινόπουλος στο προσκήνιο
Μια ουσία, η οποία ήταν τοξική σε πολύ μεγάλη ποσότητα, φαίνεται πως «πρόδωσε» τη μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσαν οι γιατροί και είπαν ότι δεν χορήγησαν ποτέ στο παιδί αυτή την ουσία.

Διαβάστε επίσης: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Φόβος για απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας

Η επίσπευση των διαδικασιών φέρεται να έγινε μετά από πληροφορίες ότι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κλονιστεί μετά τις αποκαλύψεις και πιθανώς να προέβαινε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Πώς οι αρχές έφτασαν στην σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Ανδρες του Ανθρωποκτονιών μετέβησαν υπό άκρα μυστικότητα το πρωί της Τετάρτης στην Πάτρα όπου προσήγαγαν τη μητέρα και τη μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικοί φέρεται να παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες τις κινήσεις της, χωρίς πάντως η ίδια να θεωρείται ύποπτη διαφυγής.

Εξω από το σπίτι της οικογένειας έχουν συγκεντρωθεί γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι παρακολουθούν παγωμένοι τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Η Μέρκελ «άδειασε» τον Μητσοτάκη για τα περί συναλλαγής για τα Σκόπια – Εύσημα στον Τσίπρα

Πώς το Ανθρωποκτονιών «ξεκλείδωσε» την υπόθεση

Καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών από γιατρούς που αναφέρουν ότι ποτέ δεν έδωσαν κάποιο φάρμακο στη μικρή Τζωρτζίνα το οποίο να περιέχει τις ουσίες που βρέθηκαν στην τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε μετά τον θάνατο του παιδιού ήταν το βασικό στοιχείο που έκανε τους αστυνομικούς να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση του θανάτου του παιδιού από την Πάτρα και να αναμένουν πια και τυπικά το ένταλμα για τη σύλληψη της μητέρας.

Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την έρευνα για τις τοξικολογικές εξετάσεις κατέθεσε και εκείνος για τις ουσίες που βρέθηκαν στο σώμα του παιδιού και ήταν τελείως παράταιρες με την ασθένειά του.

Οι αρχές κάνουν λόγο για ουσίες που δίνονται για την αντιμετώπιση της βαριάς κατάθλιψης και μια ουσία που χρησιμοποιείται κυρίως σε κτηνιατρικά φάρμακα.  Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Είναι ικανή να σκοτώσει κι άλλους»

Σύμφωνα με το CNN, μόλις ενημερώθηκε για όλα αυτά η εισαγγελέας της Πάτρας έδωσε εντολή στο Ανθρωποκτονιών να προσαχθεί στην Αθήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου. O εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *