Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Αν μπει φυλακή, θα γίνετε εχθροί μου»

Η Βασιλική περνά επιτέλους στην αντεπίθεση όσον αναφορά τους γονείς της και την υπόθεση του άνδρα της, Φίλιππου στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Η ηρωίδα στο αποψινό επεισόδιο βλέποντας πια πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πηγαίνει στην Αρετή και την απειλεί στα ίσα. Πως αντιδρά η Αρετή μετά από όσα της λέει η κόρης της, Βασιλική; Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Αν μπει φυλακή, θα γίνετε εχθροί μου»

Η Βασιλική περνά στην αντεπίθεση και ξεκινά τις απειλές

Η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση απόψε στην Γη της Ελιάς. Η ηρωίδα τρέμει πως ο άνδρας της θα κατηγορηθεί και θα μπει στην φυλακή και έτσι αποφασίζει να προλάβει το κακό που έρχεται.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Στιγμές Θρίλερ Στην Σειρά «Θα Τον Σκοτώσω! Δεν Θα Γλιτώσει Αυτή Την Φορά»

Η ίδια όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, πηγαίνει αγριεμένη στην μητέρα της και της δίνει τελεσίγραφο. Πιο χαρακτηριστικά της λέει πως, «Αν μπει ο άνδρας μου φυλακή θα γίνεται εχθροί μου, το κατάλαβες;» με την Αρετή να μένει παγωτό ακούγοντάς την.

 

Η Βασιλική πέταξε την βόμβα απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, αλλά τέτοιου είδους φοβέρες η Αρετή φαίνεται πως δεν τις λογαριάζει καθώς όπως είναι ήδη γνωστό στην δίκη τα μαχαίρια θα βγουν ξανά και ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο οικογένειες θα ξανά φουντώσει. Θα κάνει πράξη η Βασιλική όσα λέει ή τα λέει επηρεασμένη του θυμού και του φόβου που την έχουν κυριεύσει;  Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Αν μπει φυλακή, θα γίνετε εχθροί μου»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αισθάνομαι ότι με πνίγεις»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *