Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια:53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην σειρά του MEGA.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 53 στις 24/10/21

Επεισόδιο 53 β
Ο Δημήτρης θα πει στην Άννα, ότι αυτός της έκλεψε τα 100.000 ευρώ και εκείνη θα αρχίσει να τον απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει. Η Βασιλική μαζί με το Φίλιππο,θα προσπαθήσουν να βρουν μία δικαιολογία και θα πάνε στην Καλαμάτα για να μπορέσουν να περάσουν μία ωραία νύχτα μακριά από όλους.

Μάνος Ισίδωρος και Ιουλία, προσπαθούν να βρουν ένα σχέδιο για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη Διαθήκη.

Η Ευτυχία θα συνεχίσει να πηγαίνει κόντρα στον Αποστόλη και αυτός θα της ζητήσει να χωρίσουν. Η Μυρτάλη Θα έρθει σε δύσκολη θέση, όταν της αποκαλύψει η Αντιγόνη ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της ,μόλις ανακαλύψει ποιος είναι αυτός.

Η αστυνομία θα εντοπίσει το DNA του Ανέστη στο σπίτι του Αποστολή και έτσι θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Εντωμεταξύ, το άνοιγμα της θυρίδας, θα σοκάρει τον Ισίδωρο με την Ιουλία, καθώς εκεί μέσα θα βρουν έναν χάρτη!

Η Ισμήνη θα επισκεφτεί ξαφνικά τον Λυκούργο και θα του ανακοινώσει πως θα μετακομίσει στην Αρεόπολη για πάντα καθώς χώρισε…

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 54 και 55 στις 25/10/21

Επεισόδιο 54 και 55
Ο Δημήτρης θα αναγκαστεί να εξαγοράσει την Άννα, για να μπορέσει να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο… και έτσι τα λεφτά επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της Άννας. Η Αθηνά θα προβληματιστεί με την Μαρία καθώς υποστηρίζει ότι η διαθήκη του Ιπποκράτη είναι πειραγμένη, και ουδέποτε θα έβγαζε από την περιουσία του την Μυρτάλη.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, νέα γυναίκα στη ζωή του Στέφανου! Εκτός ελέγχου η Μυρτάλη!

Η Ελένη θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να προσεγγίσει τον Στέφανο αλλά αυτός όπως φαίνεται, δεν έχει ξεπεράσει τη Μυρτάλη.

Η Μυρτάλη δεν έχει πάψει στιγμή να σκέφτεται το Στέφανο και έτσι η φίλη της η Μαρίνα, της λέει να τον διεκδικήσει ξανά ,γιατί αλλιώς θα τον χάσει οριστικά

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 56 και 57 στις 26/10/21

Επεισόδιο 56 και 57
Η Αντιγόνη λέει Στον Ισίδωρο, ότι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά εκείνος δεν παραδέχεται την αλήθεια. Ο Ισίδωρος θα πιέσει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιο της ,που έχει στην επιχείρηση αλλά εκείνη θα αρνηθεί για ακόμα μία φορά.

Ωστόσο η Ιουλία θα πει στο Μάνο και στον Ισίδωρο, να δώσουν αυτοί ένα ποσοστό από την περιουσία στη Μυρτάλη αλλά και αυτοί οι δύο θα είναι αρνητικοί.

Η Αρετή θα μιλήσει με την Ελένη και θα της πει να παλέψει για να κερδίσει τον Στέφανο.

Η Ισμήνη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα και δεν θα αργήσει να μπει στην παρέα των κοριτσιών οι οποίες και θα την καλοδεχτούν.

Η Αθήνα θα συναντηθεί με την οικογένεια Βρεττάκου έτσι ώστε να μοιράσουν τα κοσμήματα από τη θυρίδα…και όλοι θα μείνουν έκπληκτοι, όταν θα τα παραχωρήσει όλα στη Μυρτάλη

ο Στέφανος θα ανακαλύψει ότι ο πατέρας του Του λέει ψέματα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένας νέος έρωτας γεννιέται

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 58 στις 27/10/21

Επεισόδιο 58
η Χάιδω οργισμένη θα μπει στο γραφείο του Πέτρου και θα το αναστατώσει έτσι ώστε να βρει αποδείξεις ότι ο άντρας της την απατά…Και δυστυχώς θα της βρει!

Ο Δημήτρης θα απειλήσει για ακόμα μία φορά την Αθήνα. όμως εκείνη δεν τον φοβάται. Η Μυρτάλη θα συναντηθεί με την Αναστασία και εκείνη θα της χαρίσει ένα παλιό κειμήλιο που είχε από τη μητέρα της.

Το σπίτι των Καπερνάρων θα αναστατωθεί από μία απρόσμενη επίσκεψη…

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο για τη Μυρτάλη
Η Μυρτάλη θα συναντηθεί με τον Στέφανο, έτσι ώστε να συζητήσουν για τη Βασιλική. Μόλις θα βρεθούνε θα ξαναβγούν στην επιφάνεια όλα τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον. Ο Στάθης με την Αρετή θα γιορτάσουν την επέτειο γάμου. Όταν το μάθει η Ιουλία, θα ζηλέψει πολύ και τύψεις θα βγουν στην επιφάνεια.

 

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 59 στις 28/10/21

Επεισόδιο 59
στο επεισόδιο 59 ,η Αντιγόνη με τον Λυκούργο θα κάνουνε αγωγή κατά του Ισίδωρου έτσι ώστε να τον αναγκάσουν να κάνει την εξέταση DNA.

Ο Στάθης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον αποφεύγει η Ιουλία, η οποία είναι πληγωμένη επειδή γιόρτασε την επέτειο του μαζί με τη γυναίκα του.

Η Αρετή,θα βρει το κραγιόν της Ιουλίας στο αυτοκίνητο του Στάθη και έξαλλη θα του ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Λυκούργος θα μιλήσει με τον άντρα της κόρης του και θα τρομάξει από τις απειλές που θα ακούσει….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *