Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Τον αγαπώ τι δεν καταλαβαίνεις;»

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται για ακόμα μια φορά οι σχέσεις της Αρετής και της Βασιλικής στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος φυσικά είναι η πολυαναμενόμενη δίκη του Φίλιππου, η οποία πλησιάζει και θα φέρει στο προσκήνιο νέες κόντρες και εντάσεις ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Στο σημερινό επεισόδιο όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, η Βασιλική ξεσπά άσχημα στην μητέρα της Αρετή. Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Τον αγαπώ τι δεν καταλαβαίνεις;»

Τι θα δούμε απόψε 22/3 στην Γη της Ελιάς;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία χρησιμοποιεί το μωρό για να γλιτώσει

Ο Νικήτας επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει με ποια έχει μπλέξει, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Παράλληλα, παλεύει να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα λέγοντάς της πως το ξέσπασμά του οφείλεται σε μια κακή ψυχολογική περίοδο η οποία πέρασε. Ο Στέφανος και η Μυρτάλη έρχονται σε μια ακόμα ρήξη με αφορμή την αποπληρωμή του δανείου. Ενόψει του δικαστηρίου του Φίλιππου, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μάταια προσπαθούν να συνετίσουν τον Στάθη σε σχέση με τη στάση του απέναντι την οικογένεια Στεφανέα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τα Σενάρια Πίσω Από Το Τατουάζ Μαρίας Και Αντιγόνης

Η Ιουλία και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην ταβέρνα και πέφτουν πάνω στον Στάθη και την Εύα. Η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής στην σειρά Η Γη της Ελιάς, κακολογώντας και μειώνοντας διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της. Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν, με τον Στάθη να προειδοποιεί την Αρετή πως αυτή τη φορά θα χάσει οριστικά όχι μόνο την κόρη της αλλά και την εγγονή της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση