Άγριες Μέλισσες: Ο λόγος του αφορισμού και η εξορία του παπά Γρηγόρη

Άγριες Μέλισσες: Ο λόγος του αφορισμού και η εξορία του παπά ΓρηγόρηΟ πόλεμος έχει ξεκινήσει στο Διαφάνι. Ο Προύσαλης, ο Ζάχος και ο παπά Γρηγόρης έχασαν τις θέσεις τους, στις Άγριες Μέλισσες. Χαρακτηριστικά, ο Ζάχος θα αναφέρει πως τον “ξήλωσαν” και θα αφαιρέσει από πάνω του την στολή.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Προύσαλη, ο οποίος από Διοικητής, θα γίνει ξανά ενωμοτάρχης. Στην ίδια θέση θα βρεθεί και ο παπά Γρηγόρης, με τον πιο φρικτό τρόπο. Μία φωτογραφία θα είναι αρκετή, για να τον αφορίσει η Αρχιεπισκοπή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Κλειδώνει οριστικά ο δεύτερος κύκλος στο OPEN

Η παγίδα που του έστησαν ο Ακύλας με τον Ντούνια θα είναι αρκετή, για να τα διαλύσει όλα. Ο παπά Γρηγόρης αγκαλιά με ένα νεαρό αγόρι… Μία εικόνα – σκάνδαλο, η οποία όχι μόνο θα διώξει εξαιρέσει τον παπά Γρηγόρη, αλλά θα ξεσηκώσει και αρκετό κόσμο εναντίον του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει στο ίδιο του το χωριό.

Οι σκέψεις να το εγκαταλείψει πάνε κι έρχονται. Όλοι στο καφενείο γνωρίζουν την αλήθεια και προσπαθούν να τον αγκαλιάσουν, να τον βοηθήσουν, να του δώσουν κουράγιο. Ο παπά Γρηγόρης, όμως, κινδυνεύει, όπως αντίστοιχα κινδυνεύει και ο Ζάχος, ο οποίος κατηγορείται για τις “αριστερές παρέες” του.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα

Θα καταφέρει ο παπά Γρηγόρης να παραμείνει στο Διαφάνι, ή θα πρέπει να το αφήσει πίσω του οριστικά, στις Άγριες Μέλισσες; Πλέον, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο μεγάλος πόλεμος έχει ξεκινήσει, με τον Ακύλα Μεγαρίτη να ετοιμάζει τη χαριστική του βολή απέναντι σε όλους τους κατοίκους. Σεβαστοί και Διαφανιώτες θα ενωθούν ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *