Πάτρα: Τα νέα στοιχεία που μπήκαν στο μικροσκόπιο

Πάτρα: Τα νέα στοιχεία που μπήκαν στο μικροσκόπιοΟι εικασίες για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διελευκανθεί» η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, είπε σήμερα Τρίτη ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στο MEGA.

Έχουν ανοίξει στόματα

Πληροφορίες αναφέρουν πως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της ομάδας Καρακούκη- Καλογριά που αφορά στα αίτια θανάτου της Μαλένας, ενώ διασταυρώνονται τα στοιχεία για την αιτία θανάτου της μικρής Ίριδας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί και οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε Επίσης  Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου.

Τα στόματα είναι πολλά που έχουν «ανοίξει» και οι έρευνες στρέφονται στην συμπεριφορά της Τζωρτζίνας όσο ήταν στο κέντρο ειδικής αγωγής, καθώς όταν βρισκόταν εκεί ήταν χαρούμενη ενώ με την παρουσία της μητέρας της έμοιαζε φοβισμένη.

Επιπλέον, διερευνώνται οι μώλωπες στο δέρμα της Τζωρτζίνας και το γεγονός ότι η μητέρα δεν έδινε νερό στο παιδί με την δικαιολογία «μην του δώσεις νερό, δεν έχει και 40 βαθμούς έξω». Στο μικροσκόπιο μπαίνει και το τασάκι με τα τσιγάρα που κατάπιε το παιδί σε νεότερη ηλικία. Πάτρα: Τα νέα στοιχεία που μπήκαν στο μικροσκόπιο

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Ασφυκτικός θάνατος και εγκεφαλοπάθεια

Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο γονιδιακού προβλήματος, και συνεπώς η υπόθεση ερευνάται για – επιβεβαιωμένο σχεδόν- ασφυκτικό θάνατο για τα δύο πρώτα παιδιά, καθώς και εγκεφαλοπάθεια.

«Είναι ευαίσθητο το θέμα και να έχουν βγει τόσες πληροφορίες και να μην έχουν επισπευθεί οι διαδικασίες από την ιατροδικαστική κοινότητα και την αστυνομία. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα είχε γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταπιεί ένα παιδί γόπα, και να μην έχει παρέμβει η Εισαγγελία Ανηλίκων τότε; Είναι δεδομένο ότι κάποιος τα έχει κάνει αυτά τα πράγματα στα παιδάκια», δήλωσε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας επίσης στο ΜΕGA.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *