Σασμός – Γιώργης: «Εσύ φταις που έχασες το παιδί»

Σασμός – Γιώργης: «Εσύ φταις που έχασες το παιδί»Ο γάμος αυτός διαλύεται. Ο Γιώργης και η Θοδώρα δίνουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, εξαιτίας ενός φρικτού γεγονότος που θα αλλάξει ριζικά τις ζωές τους, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, ο Γιώργης ζήτησε από τη Θοδώρα μία δεύτερη ευκαιρία, για χάρη του παιδιού.  Σασμός – Γιώργης: «Εσύ φταις που έχασες το παιδί»

Εκείνη, από ένα μοιραίο ατύχημα, θα χάσει τον καρπό του έρωτά τους, με αποτέλεσμα να βυθίζεται στον πόνο. Αυτή η απώλεια θα της στοιχήσει σημαντικά, καθώς θα χάσει τη μοναδική της παρηγοριά, το παιδί που θα της έφερνε την ευτυχία που αναζητούσε.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 23, 24, 25

Η θλίψη θα είναι μεγάλη. Η Άννα και ο Παντελής θα τρέξουν δίπλα στην κόρη τους, ενώ ο Μανόλης δε θα φύγει λεπτό από το πλευρό της Θοδώρας. Μία κραυγή οδύνης θα βγει από μέσα της, θεωρώντας πως ο Θεός την τιμωρεί ακόμη για τον άδικο θάνατο του Πετρή.

Σασμός – Γιώργης: «Εσύ φταις που έχασες το παιδί»

Ο Γιώργης, αντί να την στηρίξει, θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινου στο TV24, ο σύζυγός της θα την κατηγορήσει για την απώλεια, θα την θεωρήσει υπεύθυνη που χάθηκε το μωρό τους. Θα της φωνάξει πως είναι άχρηστη, πως εκείνη φταίει για όλα, πως δε θέλει να την ξανά δει μπροστά του…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το νέο κορίτσι, ο εκδικητής, ο επενδυτής και η σύντροφος

Αυτό θα αποτελειώσει την Θοδώρα. Χωρίς να της έχει απομείνει ψυχική δύναμη, θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει από το σπίτι τους. Θα είναι ο χωρισμός αυτός οριστικός, ή ο Γιώργης θα μετανιώσει για τα λόγια του και θα ζητήσει για ακόμη μία φορά συγχώρεση από τη Θοδώρα;  Σασμός – Γιώργης: «Εσύ φταις που έχασες το παιδί»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *