Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία περιμένει το παιδί του Γρηγόρη και τον χωρίζει

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία περιμένει το παιδί του Γρηγόρη και τον χωρίζει

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ιουλία περιμένει το παιδί του Γρηγόρη και τον χωρίζει.

 

Άκρως δραματικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. σύμφωνα με το myTV στα επόμενα επεισόδια η Ιουλία μαθαίνει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Γρηγόρη και στη συνέχεια αποφασίζει να τον χωρίσει.

Από τη μία στιγμή στην άλλη η ζωή της Ιουλίας Σκούταρη διαλύθηκε καθώς έχασε ξαφνικά το μεγάλο στήριγμα της. τον πατέρα της Νικόλα και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η μόνη παρηγοριά της είναι ο μεγάλος έρωτας που ζουν με τον Γρηγόρη με τον οποίο θέλει να κλεφτούν και να ζήσουν μακριά από τον Τύρναβο.

Ωστόσο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA όλα πρόκειται να ανατραπούν ξανά για την ηρωίδα. Σύμφωνα με το myTV η Ιουλία βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε όπου κάνει κάποιες εξετάσεις και ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Γρηγόρη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Όταν το μαθαίνει σαστίζει και δεν τολμά να το μαρτυρήσει σε κανέναν καθώς ξέρει ότι αυτό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για εκείνη και την οικογένειά της.

Η μητέρα της Στάσα και ο αδερφός της Ρήγας είναι ορκισμένοι εχθροί της οικογένειας Ραζίνη καθώς ο πατριάρχης τους ο Στράτος κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα της.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αποδείξει ακόμα ότι είναι ο ένοχος καθώς δεν υπάρχει πουθενά το όπλο του εγκλήματος. Έτσι τα πράγματα είναι περίπλοκα για την αστυνομία.

Όσο λοιπόν ο διοικητής Στασινόπουλος αναζητά την αλήθεια η Ιουλία γνωρίζει ότι πράγματι ο πατέρας του Γρηγόρη είναι ο φονιάς του δικού της, όμως δεν αποκαλύπτει το παραμικρό. Αντιθέτως περιμένει τον αγαπημένο της να πάρει την πρωτοβουλία και να πει όλη την αλήθεια.

Εντωμεταξύ ο νεαρός μαθαίνει ότι ο Γεωργίκης Προβιός έστειλε προξενιό στην Ιουλία και πηγαίνει στο νοσοκομείο για να την συναντήσει. Εκείνη τον καθησυχάζει πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί άλλον τονίζοντας του ότι παραμένει ερωτευμένη μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Οι Ψυχοκόρες: Το καθηλωτικό τρέιλερ του β’ κύκλου

Παράλληλα όμως τον προτρέπει να ομολογήσει ότι ο πατέρας του σκότωσε τον δικό της. Ωστόσο ο Γρηγόρης αρνείται να καταδώσει τον Στράτο, καθώς ξέρω ότι θα εκτελεστεί. Αυτή η κατάσταση και η μη απόδοση δικαιοσύνης στη μνήμη του Νικόλα στεναχωρούν ιδιαίτερα την κοπέλα.

Έτσι, δεν αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ότι είναι έγκυος στο παιδί τους και αρχίζει να έχει πολλές αμφιβολίες για την σχέση τους. Οι μέρες περνούν δύσκολα και η Ιουλία βασανίζεται από διάφορες σκέψεις.

Γνωρίζοντας ότι ο έρωτας της με τον Γρηγόρη είναι καταδικασμένος και στιγματισμένος από το φόνο του πατέρα της επιλέγει να μην του μιλήσει για την εγκυμοσύνη και να τον διώξει από κοντά της. Κάποια στιγμή λοιπόν όταν πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο του ζητάει να χωρίσουν.

Μάλιστα, τον συμβουλεύει να την ξεχάσει για πάντα και να μην κοιτάξει πίσω. Ο Γρηγόρης καταρρακώνεται από την έλξη και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για την αγάπη τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *