Σασμός Spoiler: Βασιλική και Μαθιός φεύγουν από το χωριό

Σασμός Spoiler: Βασιλική και Μαθιός φεύγουν από το χωριό

Ο Μαθιός και η Βασιλική παίρνουν την απόφαση να φύγουν από το χωριό, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στην Καλλιόπη και στον Νικηφόρο, στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι θέλει να ζήσει για λίγο τον θυελλώδη αυτόν έρωτα, χωρίς να περιορίζεται, χωρίς να φοβάται. Σασμός Spoiler: Βασιλική και Μαθιός φεύγουν από το χωριό

Ο Νικηφόρος, αν και διστακτικός, έχει δώσει το ελεύθερο στην μητέρα του να προχωρήσει τη ζωή της. Έχει δεχτεί τον Μαθιό ως δεύτερο πατέρα, δίνοντας τις ευχές τους στο ζευγάρι. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο Μαθιός και προτείνει στην αγαπημένη του να φύγουν για λίγες μέρες, να περάσουν ξέγνοιαστα, χωρίς έγνοιες.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 28-29-30

Μόνο που οι εξελίξεις τρέχουν και η εξόρμηση αυτή δε θα τους βγει σε καλό. Η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν μακριά από το χωριό, αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Βασιλική και Μαθιός φεύγουν από το χωριό

Την ίδια στιγμή, ένας άγνωστος άντρας αποφασίζει να πάρει τη δολοφονία του Στεφανή πάνω του, με σκοπό να γλιτώσει από τα αδίστακτα χέρια του Καραπάνου. Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος ομολογεί πως εκείνος τον σκότωσε, θέλοντας την προστασία της αστυνομίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα χτίζει οικοδομή και ξεγράφει τον Στάθη

Όταν τα νέα φτάσουν σε όλη την Κρήτη, το ζευγάρι θα απουσιάζει. Ένας άγνωστος οδηγείται στις φυλακές ως δολοφόνος, με τον Μαθιό να μην έχει ιδέα! Η Καλλιόπη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, να τον ειδοποιήσει πως η μεγάλη ανατροπή θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή τους από εδώ και στο εξής.

Πώς θα αντιδράσει ο ίδιος, όταν μάθει τα νέα; Ποια στάση θα κρατήσει η Βασιλική απέναντι στον φονιά του συζύγου της; Η εκδρομή τους θα χαλάσει και οι δυο τους θα χρειαστεί να επιστρέψουν άμεσα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *