Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος κατακεραυνώνει τον Φίλιππο στη δίκη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος κατακεραυνώνει τον Φίλιππο στη δίκη

Ο Στέφανος και ο Φίλιππος στέκονται απέναντι στη δίκη, με την αγωνία να κορυφώνεται, στην γη της ελιάς. Παρόλο που η Βασιλική έχει παρακαλέσει τον αδελφό της να κρατήσει την ψυχραιμία του, παρόλο που τον έχει ικετεύσει να μη βγει εκτός εαυτού στη δίκη, ο Στέφανος ξεσπά…  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος κατακεραυνώνει τον Φίλιππο στη δίκη

Έχοντας μπροστά του τον άνθρωπο που πήγε να τον σκοτώσει, δεν αντέχει και λυγίζει. Το έντονο αυτό ξέσπασμα θα στοιχήσει αρκετά στον Φίλιππο, καθώς θα αλλάξει σημαντικά την έκβαση της δίκης.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει Επεισόδια 34 και Επεισόδιο 35

Ο Φίλιππος και η Χάιδω θα τον ακούσουν με μεγάλη προσοχή. Κανείς δε θα μιλήσει. Θα τον κοιτάζουν σιωπηλοί, χωρίς να θέλουν να επιβαρύνουν περισσότερο τη θέση τους. Ο Φίλιππος θα δηλώσει μετανιωμένος για αυτή την πράξη, η οποία έγινε σε μία στιγμή αδυναμίας και εν βρασμώ.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος κατακεραυνώνει τον Φίλιππο στη δίκη

Ο Στέφανος τον κατακεραυνώνει στη δίκη, περιγράφοντας με οργή κι ανατριχιαστική λεπτομέρεια πως υπέφερε στο νοσοκομείο, πως θα έχανε τη ζωή του, πως ο πυροβολισμός αυτός που δέχθηκε χωρίς λόγο, του έχει στοιχήσει μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τον στέλνει στον άλλον κόσμο

Η Αρετή τον ακούει δακρυσμένη, επιστρέφοντας πίσω στις πονεμένες εκείνες μέρες. Σειρά έχει ο Στάθης, ο οποίος σεβόμενος και την κόρη του, καταθέτει λίγο πιο ψύχραιμα. Αυτό θα εξοργίσει την σύζυγό του, η οποία θα ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα, μπροστά σε όλους. Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος κατακεραυνώνει τον Φίλιππο στη δίκη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *