Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μαθαίνει το νέο και σοκάρεται

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μαθαίνει το νέο και σοκάρεται

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Ιουλία ανακοινώνει κάτι που ο Ισίδωρος δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μαθαίνει το νέο και σοκάρεται

Σοκ στο άκουσμα ότι η Ιουλία θα γίνει μητέρα ξανά

Η Ιουλία βρίσκεται σε μια περίεργη περίοδο της ζωής της, καθώς ενώ έχει βρει την κόρη της και είναι χαρούμενη για αυτό, από την άλλη η Αριάδνη είναι ακόμα πολύ ψυχρή μαζί της και δεν την αφήνει να την πλησιάσει.

Ευτυχώς ο Στάθης, ο μεγάλος της έρωτας και πατέρας της Αριάδνης βρίσκεται κοντά της, βοηθώντας την με κάθε τρόπο. Η ύπαρξη της κόρης τους τους δένει για ακόμα μια φορά και ο χρόνος που περνούν μαζί γίνεται όλο και περισσότερος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Έτσι μια νύχτα θα αφεθούν στην ερωτική έλξη που ποτέ δεν έσβησε και θα ζήσουν παθιασμένες στιγμές.

Η Ιουλία μετά από λίγο καιρό, ανακαλύπτει κάτι που την σοκάρει. Περιμένει παιδί και μάλιστα πάλι από τον Στάθη. Η στάση της Αριάδνης όμως απέναντι της την έχει κάνει να αμφιβάλλει αν μπορεί να γίνει καλή μητέρα.

Η Ιουλία αποφασίζει να μοιραστεί με τον Στάθη τα νέα για την εγκυμοσύνη της, κάτι που τον αφήνει και εκείνον άναυδο, συνειδητοποιώντας ότι θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Όμως δεν θα είναι ο μόνος που θα μείνει έκπληκτος, καθώς οι εξελίξεις όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», ταράζουν τον Ισίδωρο όταν εκείνος μαθαίνει από την Ιουλία ότι είναι έγκυος και πατέρας του παιδιού είναι ο Στάθης.

Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του άραγε στη συνέχεια; Θα σταθεί στο πλευρό της Ιουλίας ή θα την απομακρύνει από την οικογένεια;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *