Η Γη της Ελιάς: Θα είναι ξανά μαζί ο Λεωνίδας και η Άννα;

Η Γη της Ελιάς: Θα είναι ξανά μαζί ο Λεωνίδας και η Άννα;Πολλοί αναρωτιούνται εάν θα είναι ξανά μαζί ο Λεωνίδας και η Άννα, στην γη της ελιάς. Τα προβλήματα στο θερμοκήπιο ήταν αρκετά, για να τσακίσουν το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς.

Ο Λεωνίδας, έξαλλος από τα τελευταία γεγονότα, απειλεί να τρέξει την Άννα δικαστικά. Η ίδια, αρκετά στενοχωρημένη από αυτή την εξέλιξη, πονάει μέσα της που έχασε τον σύντροφο, αλλά και το όνειρό της, μέσα από τα χέρια της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: επόμενα επεισόδια 67-68-69-70-71

Το ζευγάρι αυτό περνάει από σαράντα κύματα. Η οργή του Λεωνίδα είναι τεράστια και η Άννα δε γνωρίζει ποια στάση να κρατήσει απέναντί του. Στην ερώτηση για το ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα, απαντά ο Ραφαήλ Καρυωτάκης.


Ο Ραφαήλ μιλά στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και στο περιοδικό TiVi για το εάν ο Λεωνίδας και η Άννα θα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιοι θα μείνουν μέχρι το τέλος της σειράς;

«Η Άννα, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος πείσμα και αυτοπεποίθηση, που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Από την άλλη και ο Λεωνίδας στο κομμάτι της δουλειάς, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αν επέλθουν προβλήματα στη σχέση τους, λόγω δουλειάς, δε θα είναι για κανέναν από τους δύο εύκολο να κάνει το πρώτο βήμα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *