Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Εύα γίνονται φίλες χωρίς να ξέρουν

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Εύα γίνονται φίλες χωρίς να ξέρουνΜία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Η Εύα και η Αρετή γίνονται φίλες στην γη της ελιάς, χωρίς να γνωρίζει η μία ποια είναι η άλλη. Η Εύα συνεχίζει να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Στάθη, με αποτέλεσμα η Αρετή να αντιλαμβάνεται πως ο σύζυγός της κάτι κρύβει.

Σύντομα θα ανακαλύψει πως ο Στάθης βγαίνει με μία άλλη γυναίκα και θα θορυβηθεί αρκετά. Θα κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει ποια είναι, όμως τίποτα δε θα είναι εύκολο για εκείνη. Η Εύα δεν είναι (ακόμη) μόνιμη κάτοικος στην Αρεόπολη, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της Αρετής.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος παντρεύεται την Ρηνιώ;

Μία μέρα, η Εύα θα επισκεφτεί το μαγαζί της Αρετής για να ψωνίσει. Φυσικά δε γνωρίζει πως είναι η σύζυγος του Στάθη. Αντίστοιχα, ούτε η Αρετή γνωρίζει πως απέναντί της έχει την ερωμένη του συζύγου της!

Οι δυο τους θα πιάσουν την κουβέντα, με το κλίμα να είναι αρκετά ευδιάθετο. Η Αρετή θα δείξει τα τοπικά της προϊόντα, θα μιλήσει στην Εύα για την παράδοση που κρύβει η γη της ελιάς. Η Εύα θα την ακούσει με προσοχή και θα ψωνίσει με το παραπάνω.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος με τα κουτσομπολιά του Ισίδωρου

Τα συναισθήματα θα είναι πολύ θετικά. Όλα αυτά, μέχρι ο Στάθης να δει τις σακούλες από το μαγαζί της Αρετής! Ο τρόμος του δε θα κρυφτεί. Αμέσως θα φωνάξει στην Εύα, επισημαίνοντάς της να μην επισκεφτεί ξανά αυτό το μέρος. Τότε είναι που εκείνη θα καταλάβει πως η καλή αυτή γυναίκα που συμπάθησε αμέσως, είναι η σύζυγος του Στάθη.

Για καλή της τύχη, η Αρετή δε θα μάθει αμέσως ποια είναι η ερωμένη του συζύγου της. Φυσικά, όσο οι μέρες περνούν, τόσο τα νέα πλησιάζουν το σπιτικό της…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *