Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει άτομα να απειλήσουν τον Κωνσταντίνο

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει άτομα να απειλήσουν τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημοσθένης βάζει άτομα να απειλήσουν τον Κωνσταντίνο.

 

Ο Φίλιππος και η Βασιλική βρίσκονται στο σπίτι της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, ο οποίος δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον ταράζει και τον αναγκάζει να απενεργοποιήσει το κινητό του.

Η Ισμήνη που τον βλέπει τον ρωτά τον λόγο που το έκλεισε, κι εκείνος ταράζεται ακόμα περισσότερο και προσπαθεί να δικαιολογηθεί:

«Πήρε κάποιος, μάλλον πελάτης είναι, δεν ξέρω. Δεν είχε καλό σήμα και δεν θέλω να ξαναπάρει και να μας χαλάσει την βραδιά. Κι αύριο μέρα είναι», της λέει αναστατωμένος.

Στο μεταξύ, η Αναστασία παρατηρεί ότι ο Αποστόλης έχει βγάλει την βέρα του και του κάνει σκηνή, ενώ η Ιουλία φαίνεται πιο ήρεμη με το θέμα της Αριάδνης:

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

«Σκέφτομαι πως μόνο όταν ξεκινήσει το δικαστήριο, όταν παρακολουθήσει την δίκη, μ’ αυτόν τον ελεεινό και τρισάθλιο γιατρό που έκανε τις κομπίνες, θα συνειδητοποιήσει ότι λέω αλήθεια», εκμυστηρεύεται στον Στάθη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Δήμητρα ενημερώνει τον Κουράκο για τις εξελίξεις της αποστολής, ενώ ο Χρήστος καθώς κλείνουν την ταβέρνα ρωτάει την Αριάδνη για την ζωή της στη Θεσσαλονίκη.

«Γιατί ξεκίνησες αυτή την κουβέντα;», τον ρωτά κι εκείνος της απαντά ότι ενδιαφέρεται πραγματικά. «Δε σου είπα ότι σ’ αγαπάω;», συνεχίζει ο Χρήστος, την χαϊδεύει και την φιλάει.

Ο Δημοσθένης για ακόμα μία φορά κανονίζει τηλεφωνικά τις βρωμοδουλειές του: «Σου έστειλα ό,τι ζήτησες. Θα τα παραλάβεις με τον γνωστό τρόπο. Θέλει προσοχή γιατί έχω την πληροφορία ότι οι μπάτσοι κάτι ψάχνουν.

Όπως σου είπα και χτες, οι τιμές άλλαξαν.. Τι θα πει «γκρινιάζουν οι πελάτες»; Είναι πρώτο πράμα και το πλήρωσα πολύ πιο ακριβά! Να πάνε να πάρουν απ’ αλλού, εμείς τόσο πουλάμε.. Τι θα κάνουν ρε, θα πληρώσουν!

Αφού το ξέρεις.. Όπως τους βαράμε χορεύουν. Θα κόψουν το λαιμό τους και θα τα βρούνε τα λεφτά! Χαιρετώ», θα τον ακούσουμε να λέει και στη συνέχεια θα μιλήσει με την Ξένια η οποία θα τον ενημερώσει για το μωρό και για το εξιτήριο που περιμένει να πάρει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ξεγράφει τη μητέρα του

Μήπως το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος είναι από άτομο του Δημοσθένη; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *