Σασμός: Άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την Δέσποινα – Ποια είναι;

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής πραγματοποιήθηκε στην σειρά Σασμός, καθώς για λόγους υγείας (όχι ανησυχητικούς) η Ντίνα Μιχαηλίδου, η οποία θα ενσάρκωνε τον ρόλο της Δέσποινας στην σειρά, αντικαταστάθηκε από την ηθοποιό Γιάννα Ζιάννη. Η ηθοποιός καλείται να ενσαρκώσει τον ρόλο της Δέσποινας, της γυναίκας που θα γνωρίσει η Μαρίνα στα Γιάννενα και θα έρθει αρκετά κοντά.

Η Γιάννα Ζιάννη θα υποδυθεί την Δέσποινα στον Σασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, η Γιάννα Ζιάννη θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Δέσποινας μιας γυναίκας που θα εισβάλλει στην ζωή της Μαρίνας και οι δυο γυναίκες θα αποκτήσουν μια πολύ καλή φιλική σχέση καθώς πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν.

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινο Ποτάμι: Διαλυμένη η Ιφιγένεια στο νοσοκομείο, μιλά για το Κισμέτ

Η Δέσποινα, θα σταθεί στην Μαρίνα στα δύσκολα και μια νέα φιλική σχέση ξεκινά στον Σασμό για τις δυο ηρωίδες. Η Δέσποινα, είναι η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη, αδερφή της μητέρας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια. Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα. Ο ρόλος της Δέσποινας είναι μια γυναίκα που κουβαλάει τα ίδια βιώματα με την Μαρίνα. Η ίδια έχει θρηνήσει και αυτή τον γιο της καθώς τον έχασε από τροχαίο. Ο πόνος για τις δυο γυναίκες, Δέσποινα και Μαρίνα, θα είναι κοινός και θα έρθουν πολύ κοντά. Πως θα εξελιχθεί άραγε αυτή η σχέση;

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα προσπαθεί να κλείσει τον Αποστόλη φυλακή

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *