Σασμός: Η Μαρίνα σπαράζει σε ξένο μνήμα

Σασμός: Η Μαρίνα σπαράζει σε ξένο μνήμα

 

Η Μαρίνα καταρρέει σε ξένο μνήμα, στη σειρά Σασμός. Αρπάζει την κόρη της και φεύγουν τρέχοντας από την Κρήτη, βρίσκοντας ένα μικρό καταφύγιο στα Γιάννενα, σε κάποιους μακρινούς συγγενείς.

                    Σασμός: Η Μαρίνα σπαράζει σε ξένο μνήμα

Η Αργυρώ παλεύει να σταθεί στα πόδια της, πηγαίνει στη νέα της δουλειά και παλεύει να προσαρμοστεί. Η Μαρίνα στέκεται δίπλα της, την παρηγορεί, την φροντίζει, βιώνοντας το δικό της μαρτύριο μέσα της.

Το μυαλό της τρέχει στην γιαγιά Ειρήνη που έχει μείνει πίσω, αλλά και στα μνήματα των αγαπημένων της. Ο Πετρής, ο Μάρκος βρίσκονται στην Κρήτη και, πλέον, δε μπορεί να πάει να τους αφήσει ένα λουλούδι, να τους μιλήσει, να τους φροντίσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σαν βόμβα πέφτει το νέο στο σπίτι των Βρεττάκων

Σασμός: Η Μαρίνα σπαράζει σε ξένο μνήμα

Έτσι, η Μαρίνα θα βρει παρηγοριά στο μνήμα ενός άλλου παιδιού που έχασε τη ζωή του κοντά στην ηλικία του Πετρή της, στη σειρά Σασμός. Θα βρεθεί στο νεκροταφείο στα Γιάννενα, θα αγκαλιάσει το μνήμα αυτό και θα καταρρέει καθημερινά, σκεπτόμενη τον γιο της.

Μία μέρα, η μητέρα αυτού του παιδιού θα επισκεφτεί το νεκροταφείο. Ξάφνου, θα αντικρίσει την Μαρίνα πάνω στον τάφο του γιου της. Οι δύο γυναίκες θα συζητήσουν, θα μοιραστούν τον πόνο τους, θα γίνουν δύο πολύ καλές φίλες. Αυτή θα είναι η Δέσποινα, η μητέρα του Σταύρου, του νεαρού που θα ερωτευτεί την Αργυρώ κεραυνοβόλα…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Μία νέα ιστορία ξεκινά και ανατριχιάζει. Οι δύο οικογένειες γίνονται ένα.. Ποια στάση θα κρατήσει η Αργυρώ απέναντι στον Σταύρο, αλλά και την Δέσποινα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *