Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη προκαλεί: «Από εδώ το νέο μου αγόρι»

Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη προκαλεί: «Από εδώ το νέο μου αγόρι»

Η Μυρτάλη συστήνει το νέο της αγόρι και αφήνει άφωνους τους γύρω της, στην γη της ελιάς. Πράγματι, η σχέση αυτή τρέχει γρήγορα και κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για όσα ακολουθούν.

 

      Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη προκαλεί: «Από εδώ το νέο μου αγόρι»

Ο Νικήτας επισκέπτεται διαρκώς τη Μάνη και μένει στο σπίτι του Λεωνίδα, είτε στο σπίτι της αγαπημένης της. Μαζί με την Μυρτάλη περνά καυτές ερωτικές νύχτες, με την ηρωίδα της σειράς να παρασύρεται σε έναν έρωτα επικίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας 16 έως 19/10

Κανείς δε γνωρίζει για αυτή τη σχέση, αλλά σταδιακά τα νέα αρχίζουν να τρέχουν. Πρώτος ο Στέφανος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, όταν μάθει από τον Λεωνίδα πως η πρώην του έπεσε αμέσως στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Η Μυρτάλη και το αγόρι της στην γη της ελιάς
Στη συνέχεια, η Μυρτάλη αποφασισμένη να προχωρήσει τη σχέση της με τον Νικήτα, τον παρουσιάζει σαν αγόρι της, στην γη της ελιάς. Ποιο συγκεκριμένα, χτυπάει την πόρτα της θείας της, της Ιουλίας και της δείχνει τον Νικήτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ανακαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης

Της λέει πως είναι η νέα της σχέση, πως είναι ερωτευμένη μαζί του και πως από εδώ και πέρα αυτός θα είναι ο άνθρωπός της. Η Ιουλία μένει άφωνη, όπως άφωνος θα μείνει και ο Ιάκωβος… Φοβούνται πως η ανιψιά τους προτρέχει και δεν κρατάει τα προσχήματα.

Οι κινήσεις της Μυρτάλης είναι αρκετά επικίνδυνες. Ο Αλέξης καραδοκεί και το κακό δε θα αργήσει να ξεσπάσει, μόλις μάθει για την αγαπημένη του αδελφού του…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *