Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ψάχνει σπίτι στη Μάνη – Η Αρετή καραδοκεί

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ψάχνει σπίτι στη Μάνη – Η Αρετή καραδοκείΗ Γη της Ελιάς: Η Εύα ψάχνει σπίτι στη Μάνη – Η Αρετή καραδοκεί

Η Εύα είναι αποφασισμένη να κάνει το επόμενο βήμα, αναζητώντας σπίτι στην γη της ελιάς. Η απόσταση Αθήνα – Μάνη την τσακίζει. Ο Στάθης της λείπει καθημερινά και θέλει να κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά του. Οι μέρες περνούν και η απόσταση αυτή την τσακίζει.

       Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ψάχνει σπίτι στη Μάνη – Η Αρετή καραδοκεί

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, επισκέπτεται ξανά την Αρεόπολη. Ο Στάθης την αγκαλιάζει σφιχτά και μαζί ζουν τον απόλυτο έρωτα. Οι βόλτες τους στα σοκάκια της Μάνης ξεκινούν, με τον κόσμο να τους σχολιάζει. Ο Καπερνάρος δεν ενδιαφέρεται. Είναι ερωτευμένος και θέλει να το φωνάξει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει μία ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη

Η Αρετή θα δει από μακριά τον σύζυγό της με άλλη γυναίκα και θα σαστίσει. Θα συνειδητοποιήσει πως δεν είναι η Ιουλία Βρεττάκου, αλλά μία άλλη γυναίκα, ξένη… Το σοκ είναι τεράστιο.

 

Η Εύα ανακοινώνει στον Στάθη πως θα ψάξει σπίτι στην γη της ελιάς, με σκοπό να είναι κοντά του. Θέλει να επιβλέπει τα έργα στο Πόρτο Κάγιο, αλλά και να βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της, διαρκώς. Αναζητά, λοιπόν, την ερωτική τους φωλιά στη Μάνη, με την Αρετή να καραδοκεί.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 1 , 2 , 3 , 4 , 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η σύζυγος του Καπερνάρπου θέλει να μάθει ποια είναι αυτή που έκλεψε την καρδιά του αγαπημένου της. Ο Στάθης δεν έχει ιδέα πως η γυναίκα του γνωρίζει την αλήθεια. Όσο η Εύα κάνει σχέδια, η Αρετή βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Θα αντέξει και δεύτερο χτύπημα από τον αγαπημένο της ή μήπως ήρθε η ώρα να πάρει δραστικές αποφάσεις;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *