Σασμός: Οι πρώτες δυσκολίες στα Γιάννενα είναι γεγονός

Σασμός: Οι πρώτες δυσκολίες στα Γιάννενα είναι γεγονόςΗ Μαρίνα και η Αργυρώ σηκώνονται και φεύγουν άρων άρων στα Γιάννενα, με τα πρώτα εμπόδια να βρίσκονται στο δρόμο τους, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, μητέρα και κόρη παίρνουν την μεγάλη απόφαση, αφήνοντας πίσω τον τόπο που μόνο πόνο έχει προσφέρει.

Η γιαγιά Ειρήνη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι της, μένοντας πίσω, καταβάλλοντας προσπάθεια να προστατεύσει όσα της έχουν απομείνει. Αντιμετωπίζει στα ίσα την Καλλιόπη και περνάει χρόνο με τον Άγγελο, ο οποίος δε φεύγει από κοντά της λεπτό.

Η Αργυρώ βρίσκει μία νέα δουλειά στα Γιάννενα, ενώ η Μαρίνα ψάχνει διαρκώς τρόπους να γεμίσει το κενό μέσα της, στη σειρά Σασμός. Η ίδια καταρρέει που έχει απομακρυνθεί από τον τάφο του γιου της, που δεν έχει τη δυνατότητα να του ανάψει ένα καντήλι.

Διαβάστε Επίσης  Έρχεται 10ήμερο κύμα καύσωνα - Ποιες θα είναι οι πιο ζεστές μέρες

Η Μαρίνα και η Αργυρώ
Παρηγοριά θα βρει στη Δέσποινα, στη νέα ηρωίδα που θα μπει στη σειρά. Εκείνη θα αγκαλιάσει την Μαρίνα, θα την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της, να ξεπεράσει τις δυσκολίες που την βασανίζουν.

Τα πρώτα προβλήματα θα ταλαιπωρήσουν τις δύο πρωταγωνίστριες. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν, να εμπιστευτούν ξανά τους ανθρώπους γύρω τους. Ο μεγαλύτερος πόνος τους, όμως, είναι η απομάκρυνσή τους από τους τάφους του Πετρή και του Μάρκου Βρουλάκη.

Διαβάστε Επίσης  Κτηματολόγιο: Πότε χάνεται ένα ακίνητο – Τι να κάνουν οι ιδιοκτήτες για να σωθεί

Για την Μαρίνα μεγάλη δυσκολία θα αποτελεί και η απόσταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Αντώνη. Όσο κι αν επικοινωνούν τηλεφωνικά, το χάσμα είναι μεγάλο. Ο Αντώνης υποφέρει μακριά της και οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν το συναίσθημα αυτό ζωντανό, παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *