Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Έχεις πεθάνει για μένα»

Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Έχεις πεθάνει για μένα»Ο πόλεμος ανάμεσα στους Καπερνάρους συνεχίζεται δίχως τελειωμό στην Γη της Ελιάς. Μια νέα εξέλιξη βγήκε στο προσκήνιο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Η Αρετή έφτασε για ακόμα μια φορά την κατάσταση στα άκρα στην σειρά Η Γη της Ελιάς, διεκδικώντας από την Βασιλική την περιουσία που της είχε παραχωρήσει

 

Η Βασιλική, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, επισκέπτεται την Αρετή με σκοπό να της ζητήσει τον λόγο για τον οποίο το έκανε αυτό. Στην συνάντηση τους όμως, θα ειπωθούν πολύ σκληρές κουβέντες. Τι θα της πει;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να αποπλανήσει την Βασιλική με βίαιο τρόπο

Τι θα δούμε σήμερα 19/4 στην Γη της Ελιάς;

Η Βασιλική αποφασίζει να περάσει επιτέλους στην αντεπίθεση! Η ίδια βλέποντας την τροπή που πήραν τα πράγματα δεν μπορεί να κάτσει πια με σταυρωμένα τα χέρια και έτσι αποφασίζει να συναντήσει την μητέρα της και να την ρωτήσει στα ίσα τον λόγο που έκανε ότι έκανε.

 

Η Αρετή, δεν πρόκειται με τίποτα όμως να υποχωρήσει. Αν δεν δει τον Στάθη να γονατίζει στην κυριολεξία δεν θα ησυχάσει. Η ηρωίδα διψά για εκδίκηση και το μυαλό της συνεχώς κάνει σατανικά σχέδια για να το πετύχει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένας νέος έρωτας γεννιέται

Η Βασιλική απόψε λέει στην μητέρα της, Αρετή πολύ σκληρά λόγια που τα εννοεί. Χαρακτηριστικά της λέει πως: «έχεις πεθάνει για μένα. Τρελαίνομαι στην ιδέα, ότι μπορεί να έχω πάρει ένα χιλιοστό από τον χαρακτήρα σου», της λέει και σηκώνεται και φεύγει. Τα υπόλοιπα, απόψε το βράδυ στις οθόνες μας.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *