Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό με τα επόμενα επεισόδια καθώς η ένταση θα ανέβει στα ύψη. Μια απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται στο γραφείο της η δικαστικός Μαργαρίτα Βατατζή ανάβει «φωτιές».Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

Παγιδευμένοι

Πως συνδέονται Μαργαρίτα και Γεράσιμος;

Η Μαργαρίτα Βατατζή βλέπει μπροστά της μετά από πολλά χρόνια τον Γεράσιμο Μαρκέτο τον οποίο είχε καταδικάσει η ίδια σε δεκαετή κάθειρξη για απάτες που είχε διαπράξει και του εκφράζει την απορία της για τον λόγο της επίσκεψης του. Ο Γεράσιμος ατάραχος της παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Η αμφιβολία υπέρ του κατηγορούμενου» και της ζητεί να το υπογράψει.

Η Μαργαρίτα επειδή γνωρίζει καλά τον άνθρωπο που έχει απέναντι της – λόγω και μιας ιδιαίτερης σχέσης που είχαν κατά το παρελθόν – του ζητεί να μάθει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του.

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος την καθησυχάζει και της θυμίζει κοινές τους στιγμές από το παρελθόν. Βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του εκεί καθώς έχει τους λόγους του, τους οποίους και θα μάθουμε στη συνέχεια…Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *