Σασμός: Γεράσιμος και Καραπάνος αντιμέτωποι στο ίδιο κελί

Σασμός: Γεράσιμος και Καραπάνος αντιμέτωποι στο ίδιο κελί

Σασμός: Γεράσιμος και Καραπάνος αντιμέτωποι στο ίδιο κελί

Ο Γεράσιμος και ο Καραπάνος θα έχουν μία εκρηκτική συνάντηση, στη σειρά Σασμός. Ο νέος αστυνόμος στέκεται στο πλευρό του Αντώνη και σχεδιάζουν μαζί την εξόντωση όχι μόνο του Καραπάνου, αλλά και του κυκλώματος που τρέχει πίσω του.

Ο Αντώνης εμπιστεύεται τυφλά τον Γεράσιμο, χωρίς να ξέρει τί κρύβεται πίσω από αυτόν. Η σκληρή αλήθεια είναι πως ο νέος αστυνομικός έχει ένα παρελθόν ένοχο που θα διχάσει αρκετά. Ο Γεράσιμος δεν έχει αναλάβει τυχαία την “καταστροφή” του αδίστακτου ισοβίτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Νικηφόρος καταρρέει στο νεκροταφείο: «Α ρε πατέρα»

Πράγματι, ο νεαρός αυτός είναι γιος του Καραπάνου, όμως δε το ξέρει κανείς. Ξεκινά να δρα ενάντια στον πατέρα του, με στόχο να τον φτάσει στα όριά του, με στόχο να τον διαλύσει. Ποιος είναι όμως ο λόγος;

Σασμός: Γεράσιμος και Καραπάνος αντιμέτωποι στο ίδιο κελί

Ο Καραπάνος δείχνει πως ο γιος του, ο Γεράσιμος, του λείπει πολύ στη σειρά Σασμός. Φαίνεται πως οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί. Ο Γεράσιμος τον επισκέπτεται στις φυλακές, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να κοιτάζονται στα μάτια, μετά από πολύ καιρό. Η σκηνή αυτή αναμένεται ανατριχιαστική.

Διαβάστε Επίσης  To προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω εκθέτει την Ιουλία στον…

Η Γεράσιμος επισκέπτεται το κελί αυτό, την ημέρα των γενεθλίων του. Ο Καραπάνος αναφέρει διαρκώς πως έχει γενέθλια ο γιος του, πως θέλει πολύ να τον δει, πως πονάει μέσα του… Αυτό που δεν περιμένει είναι πως το παιδί του θα εμφανιστεί μετά από καιρό στο κελί του με την στολή του αστυνομικού, θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα ξεκινήσει ένας μεγάλος διάλογος. Το παρελθόν τους ξετυλίγεται και φέρνει ανατροπές.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *