Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Αρετή Και Ελένη Δημιουργούν Μία Πολύ Δυνατή Συμμαχία

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Αρετή Και Ελένη Δημιουργούν Μία Πολύ Δυνατή Συμμαχία

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η νέα ηρωίδα δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη και γοητευμένη από τον Στέφανο, με την Αρετή να ελπίζει πως ο γιος της θα ξεκολλήσει επιτέλους από την Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Αρετή και Ελένη δημιουργούν μία πολύ δυνατή συμμαχία

Η Ελένη έρχεται όλο και πιο κοντά του, με τις ευλογίες της Αρετής. Ο Στέφανος, αν και γοητευμένος από την ιδιαίτερη παρουσία της, δε μπορεί να ξεπεράσει την αγαπημένη του Μυρτάλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί αλλά δυστυχώς…

Στο μεταξύ, η νεαρή πρωταγωνίστρια, προσπαθεί να συνέλθει μετά την απαγωγή της. Η δίκη ξεκινάει και όλα ανατρέπονται με τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η νέα σχέση;

Η Αρετή πιέζει διαρκώς την Ελένη στην γη της ελιάς, με την ίδια να αισθάνεται αρκετά φορτισμένη, αλλά και αισιόδοξη. Ο Στέφανος είναι αρκετά συντετριμμένος αυτή την περίοδο, με την Ελένη να κερδίζει έδαφος.

Σε μία τους έξοδο στην Αρεόπολη, η Μυρτάλη θα συναντήσει το ζευγάρι, με τη γνωριμία αυτή να είναι πολύ αμήχανη. Η Μαρίνα θα συμβουλεύσει την φίλη της να πλησιάσει τον πρώην σύντροφός της, κόβοντας τον “αέρα” της Ελένης.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νεκρός ο Μελέτης; Σε πανικό η Κορίνα

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη θα βρεθούν οι δυο τους, με αφορμή την Βασιλική, με το πάθος να φουντώνει. Μία πολύ έντονη στιγμή έρχεται στα επόμενα επεισόδια, με το ζευγάρι να ετοιμάζει μία δυνατή επανένωση.

Στο μεταξύ, η Ελένη δεν τα παρατάει. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *