Η Γη της Ελιάς: Ο εμμονικός Αλέξης τα κάνει γυαλιά καρφιά

Η Γη της Ελιάς: Ο εμμονικός Αλέξης τα κάνει γυαλιά καρφιά

Ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα θα δούμε από τον Αλέξη στο επεισόδιο της Κυριακής στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο ήρωας χάνει το μυαλό του και η κατάστασή του ξεφεύγει όσο περνούν οι μέρες. Παρόν σε όλο αυτό μπροστά θα είναι η μητέρα του, Μαργαρίτα η οποία πια ελπίζει σε ένα θαύμα για να σωθεί ο γιός της. Ο Αλέξης τα σπάσει όλα μέσα στο σπίτι με την Μαργαρίτα να είναι μπροστά, μη ξέροντας πως να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ανατροπή στο φινάλε – Ο Νικηφόρος δίνει τέλος στη ζωή του;

Τι θα δούμε την Κυριακή 6/3 στην Γη της Ελιάς;

Η Μαργαρίτα προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθησυχάσει τον Αλέξη και να βγάλει από το μυαλό του τις έμμονες ιδέες που έχει για την Μυρτάλη. Όλα όμως δείχνουν πως η ψυχική διαταραχή του τον έχει οδηγήσει σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.

Παράλληλα όμως με όλα αυτά, το ειδύλλιο ανάμεσα στην Μυρτάλη και τον Νικήτα συνεχίζεται με σταδιακά και αργά βήματα. Η Μυρτάλη είναι συγκρατημένη αλλά ο Νικήτας από πλευράς του δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματα του.

Διαβάστε Επίσης  Θανάσης Πατριαρχέας: Γιατί ο Άγγελος από τον «Σασμό» διεκδικεί την περιουσία των Σταματάκηδων

Ο Στάθης συναντά την Βασιλική ξανά και τα συναισθήματα ανάμεσά τους είναι πολύ έντονα καθώς μετά από πολύ καιρό πατέρας και κόρη είναι και πάλι αγαπημένοι. Τέλος, ο Αλέξης τα κάνει γυαλιά καρφιά στο επεισόδιο της Κυριακής στην σειρά Η Γη της Ελιάς, λέγοντας στην Μαργαρίτα πως θα προτιμούσε να μην τον είχε γεννήσει. Πως αντιδρά εκείνη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *