Μόλις χθες: Όσο η Λήδα παραμένει άφαντη, ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι για νέες συγκρούσεις

Μόλις χθες: Όσο η Λήδα παραμένει άφαντη, ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι για νέες συγκρούσειςΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 3/3 επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες, καθώς θα δούμε την Λουίζα να διηγείται στον αστυνόμο την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών της. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 3/3 επεισόδιο της σειράς Μόλις

Ο Σπύρος, μετά τη συνάντησή τους, ψάχνει να βρει τη Λουίζα αλλά εκείνη φοβάται για τη ζωή της και κρύβεται. Η Άννα αποκαλύπτει τι την έφερε κοντά στον Ιάσωνα και τι την χωρίζει από τον Αντώνη. Η Λουίζα διηγείται στον αστυνόμο την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών της.

Το μωρό της Λήδας περνάει πια στα χέρια του Άλκη. Η σχέση Κορίνας και Άλκη θα αντέξει το βάρος μίας τέτοιας εξέλιξης; Ο φωτογράφος πλησιάζει ερωτικά τη Βέρα, αλλά ο Στάθης, που ακούει τα πάντα από το ανοιχτό τηλέφωνο της κοπέλας του, επεμβαίνει με απρόσμενα αποτελέσματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες Εντάσεις Έρχονται Στο Ελαιοτριβείο Των Βρεττάκων

Ο Ιάσωνας έχει έναν μεγάλο καβγά με τον πατέρα του και η Άννα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Μετά απ’ αυτό, της αποκαλύπτει τι ακριβώς έχει συμβεί με την εξαφανισμένη Σοφία. Η Λουίζα κάνει μια πράξη αυτοθυσίας προς τον Μιχάλη που μπορεί να της στοιχήσει τη ζωή.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
Επεισόδιο 101

Ο Σπύρος αποφυλακίζεται μετά τη δίκη του στην οποία κρίθηκε αθώος. Η Λουίζα βγαίνει από το νοσοκομείο ύστερα από πολύμηνη παραμονή, μετά τον τραυματισμό της από τη σφαίρα που προορίζονταν για τον Μιχάλη. Η Κορίνα έχει μετακομίσει με τον Άλκη, το ίδιο θέλει να κάνει και η Χριστίνα με τον Αχιλλέα αλλά η Δάφνη δεν είναι καθόλου καλά από τότε που έφυγε ξανά ο Ιάσονας και δεν μπορεί να την αφήσει. Ο Χρήστος κάνει κάποια περίεργα τηλεφωνήματα και ταξίδια στην Αθήνα. Η Έλενα μαθαίνει ένα μυστικό για την καταγωγή της. Ο επίδοξος δολοφόνος του Μιχάλη, ο Δήμος, πιάνει δουλειά στον πορτοκαλεώνα της Μαρίας ενώ στο ίδρυμα έρχεται ένα καινούριο παιδί, ο Αντρέας, που θα τους κάνει άνω κάτω. Ο Μιχάλης ψάχνει τη Λουίζα, η οποία έχει φύγει για μία πολύ επικίνδυνη συνάντηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος προειδοποιεί την Δήμητρα να προσέχει, όμως…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *