Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης σκοτώνει τον Νικήτα εν ψυχρώ

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης σκοτώνει τον Νικήτα εν ψυχρώΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης σκοτώνει τον Νικήτα εν ψυχρώ

Κι όμως, ο Αλέξης σκοτώνει εν ψυχρώ τον Νικήτα και ο πανικός σκορπίζεται, στην γη της ελιάς. Τα δύο αδέλφια δε θα καταφέρουν να έρθουν κοντά. Όσο κι αν ο Αλέξης προσπάθησε, ο Νικήτας έμεινε μακριά του, θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες σε αυτή την οικογένεια.

Η Μυρτάλη κάνει τα πάντα για να είναι κοντά στον αγαπημένο της. Μαζί με τον Νικήτα χτίζουν μία κοινή πορεία κι έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Αλέξης, παρόλο που τον βλέπει από μακριά να είναι με την Μυρτάλη, στην αρχή δε την αναγνωρίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα είναι έγκυος αλλά δεν θέλει το παιδί

Ο Νικήτας, όμως, συνεχίζει να επισκέπτεται τη Μάνη τακτικά, βάζοντας σε τεράστιο κίνδυνο τον εαυτό του. Ο Αλέξης δε θα αργήσει να καταλάβει πως είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης. Το κακό θα ξεσπάσει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης σκοτώνει τον Νικήτα εν ψυχρώ

 

 

Οι εμμονές του θα τον παρασύρουν. Σύμφωνα με το TV24 και την Μαρία Μεταξητινού, θα βλέπει την Μυρτάλη να του φωνάζει πως είναι δική του, πως ο αδελφός του πρέπει να βγει από τη μέση για να είναι μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος θα αντιμετωπίσει την οργή όλων

 

Ο Αλέξης τρελαίνεται και σκοτώνει τον Νικήτα εν ψυχρώ, στην γη της ελιάς. Κοιτάζει τον αδελφό του στα μάτια και βλέπει έναν εχθρό. Μόνο που αυτή τη φορά, οι εμμονές του δε θα τον αφήσουν σε ησυχία. Η Μυρτάλη θα αναζητήσει τον Νικήτα, οι έρευνες θα ξεκινήσουν και τα ίχνη της αστυνομίας θα βρεθούν στα βήματα του Αλέξη.

Εκείνος, καταρρακωμένος από τις τύψεις για το κακό που έκανε στον αδελφό του, θα βουλιάξει στο απόλυτο κενό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *