Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος νεκρός – Τον σφάζει η Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος νεκρός – Τον σφάζει η ΚαλλιόπηΣασμός Spoiler: Ο Άγγελος νεκρός – Τον σφάζει η Καλλιόπη

Για ακόμα μια φορά στην σειρά Σασμός, η Καλλιόπη θα δείξει το σκοτεινό της πρόσωπο. Η Καπετάνισσα που κατά κάποιον τρόπο πυροδότησε ξανά την βεντέτα με αποτέλεσμα να συμβούν όλα αυτά τα μοιραία που συνέβησαν, θα βάψει τα χέρια της αίμα και το τέλος ενός αγαπημένου ήρωα στην σειρά πλησιάζει. Ο λόγος για την Άγγελο του οποίου το φινάλε θα γραφτεί με αίμα καθώς η Καλλιόπη στην σειρά Σασμός θα του αφαιρέσει την ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλεόραση και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, η Καλλιόπη στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα στήσει καρτέρι θανάτου στον Άγγελο. Ποιος ο λόγος όμως;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Να πεθάνεις όπως πέθανες και εμένα-Ο Νικηφόρος μανιασμένος

Ο Άγγελος από την στιγμή που έμαθε όλη την αλήθεια για την οικογένεια του, την καταγωγή του και γενικότερα για όλα όσα δεν ήξερε για την ζωή του, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν. Έτσι ξεκινάει έναν αγώνα να πάρει από τον Μαθιό και την Καλλιόπη την μισή τους περιουσία και τα καταφέρνει.

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος νεκρός – Τον σφάζει η Καλλιόπη

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη αυτή. Συνειδητοποιώντας πως ο ένας της γιος είναι στην φυλακή και ο άλλος απένταρος χωρίς τίποτα πια δικό του, αναλαμβάνει δράση. Η ίδια παίρνει όρκο πως θα εκδικηθεί τον Άγγελο για το κακό που έκανε στην οικογένεια της, λέγοντας, «Ο Άγγελος θα μου το πληρώσει αυτό. Δεν θα το αφήσω αυτό να περάσει έτσι», λέει και τον βάζει στο στόχαστρό της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Θα φύγει τελικά η Ουρανία στην Αμερική;

Έτσι, θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει! Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ δραματική για τον ήρωα της σειράς καθώς το φινάλε του θα βαφτεί με αίμα. Ο Άγγελος πέφτει νεκρός από τα χέρια της Καλλιόπης στην σειρά Σασμός και ένας νέος κύκλος αίματος και εκδίκησης ανοίγει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *