Survivor – Spoiler: O παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Survivor - Spoiler: O παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

 

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων αναμένεται να αποχωρήσει.Ο Σάκης Αρσενίου, η Μυριέλλα Κουρεντή κι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι οι τρεις παίκτες που κινδυνεύουν από τους Διάσημους.

          Survivor – Spoiler: O παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Λίγο πριν την αποχώρηση τα μαχαίρια βγαίνουν ξανά, με τον Τάκη Καραγκούνια να δηλώνει: «Σίγουρα αν σήμερα αποχωρήσει η Μυριέλλα, η παρέα των τεσσάρων ατόμων θα αισθανθεί δύναμη. Είμαι σίγουρος θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν κάποια από τις υπόλοιπες κοπέλες ή κι εμένα τον ίδιο ακόμα».

Διαβάστε Επίσης  Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο σύντροφός της Σταύρος (Φωτογραφίες)

Από την άλλη, ο Σάκης Αρσενίου αναφέρει: «Κατάλαβα ότι η Μυριέλλα άλλαξε στρατόπεδο για λόγους δικούς της που δε με αφορούν. Δεν μπήκα στη διαδικασία να τη ρωτήσω. Δε με νοιάζει».

Η Μυριέλλα Κουρεντή, έχοντας καταλάβει το νόημα του παιχνιδιού εξηγεί στην κάμερα: «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι ατομικό. Αν φτάσεις μέχρι την τελική ευθεία για τον τελικό, είσαι μόνος σου. Μάχεσαι ατομικά, για σένα».

Διαβάστε Επίσης  Πόσα χρήματα πληρώθηκε ο πατέρας της Meghan Markle για την πρώτη του συνέντευξη

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει όμως στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Σάκης Αρσενίου, του οποίου η παρουσία στον Άγιο Δομίνικο κράτησε λίγο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *