Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη παρατάει τον Ανέστη για τον Στέφανο

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη χωρίζουν οριστικά στην γη της ελιάς, όπως αργότερα θα συμβεί και ανάμεσα στην Ελένη και τον Ανέστη. Η νεαρή ηρωίδα της σειράς θα ενημερωθεί σύντομα πως ο αγαπημένος της επιτέθηκε ξανά στην Ευτυχία.

      Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη παρατάει τον Ανέστη για τον Στέφανο

Ένα βράδυ, όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, ο Ανέστης μεθυσμένος την ακολούθησε, για να της κάνει κακό. Η Μαρίνα που τους είδε από μακριά, όρμηξε στον Ανέστη και με μία πέτρα τον απομάκρυνε από την φίλη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει τη δολοφονία που έκανε η Ευτυχία

Αμέσως, η Μαρίνα έτρεξε στην Ελένη για να την ενημερώσει για τα “καμώματα” του συντρόφου της, με την Ελένη να αισθάνεται οργή και ντροπή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τον χωρίζει, ζητώντας του να μείνει μακριά της.

Η Αρετή, γνωρίζοντας πως ο Στέφανος πρέπει να είναι με την Ελένη, κάνει τα πάντα για να τους ξανά φέρει κοντά, στην γη της ελιάς. Πλησιάζει την ηρωίδα και της αναφέρει πως ο Στέφανος, όχι μόνο είναι ελεύθερος, αλλά είναι και σε ένα στάδιο της ζωής του που χρειάζεται κάποια σαν εκείνη στο πλευρό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Είμαι Μανιάτισσα και θέλω να έχω όπλο στο σπίτι»

Έτσι, λοιπόν, το ειδύλλιο αυτό φουντώνει ξανά, σταδιακά. Η Ελένη θα κάνει τα πρώτα βήματα, σίγουρη πως δε τον έχει ξεπεράσει ακόμη. Πώς θα αντιδράσει ο Ανέστης, όταν μάθει πως ο Στέφανος Καπερνάρος βγαίνει με την αγαπημένη του; Όλοι βρίσκονται σε τεράστιο κίνδυνο για ακόμη μια φορά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *