Έρωτας φυγάς: Αυτό είναι το τέλος της Ευγενίας

 

Έρωτας φυγάς: Αυτό είναι το τέλος της Ευγενίας

Η Ευγενία με όσα έχουν συμβεί στη σειρά Έρωτας Φυγάς, νιώθει ότι έχει χάσει κάθε αξιοπρέπεια.Έρωτας φυγάς: Αυτό είναι το τέλος της Ευγενίας

 

Το χειρότερο όλων για εκείνη είναι ότι ο Μάρκος πλέον δεν θέλει ούτε να τη βλέπει.

 

Η Ευγενία έχει τύψεις για το κακό που προκάλεσε στην Αλεξάνδρα και τον Ιάσωνα. Όμως αυτό που δεν αντέχει σε καμία περίπτωση είναι να βρίσκεται μακριά από τον Μάρκο. Εκείνος όμως της ζητάει να χωρίσουν. Της λέει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί μετά από αυτό! Εκείνη τον παρακαλεί και του λέει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να το διορθώσει!

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Εξομολογείται τα πάντα και σηκώνει τσουνάμι εξελίξεων

Τον εκλιπαρεί αλλά εκείνος της λέει ότι εξαιτίας της πήγε να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να μείνουν δύο παιδιά ορφανά!

Η Ευγενία δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Τον παρακαλεί να μην τη διώξει αλλά εκείνος φαίνεται ανένδοτος αφού δεν τον πιστεύει ότι δεν συμβαίνει κάτι με την Αλεξάνδρα! Εκείνη παραμένει πεσμένη στα πόδια του. Την αρπάζει και τη σέρνει ενώ εκείνη αντιστέκεται. Ανοίγει την πόρτα και την πετάει σχεδόν με τις κλωτσιές έξω.

Η Ευγενία έχει πάει στο σπίτι του Στέφανου όπου μένει και η θεία της. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι πλέον είναι εντελώς μόνη και ότι ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα γι’ αυτόν την κοιτάζει με αυτό το απεχθές βλέμμα. Έτσι δίνει το παιδί της στη Νότα να το πάει στον πατέρα του και να το φροντίσει. Την ώρα που το έχει η θεία της στην αγκαλιά της του γλυκομιλάει και το φιλάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος βρίσκει την Αρετή σε άθλια κατάσταση

Φιλάει και την αδελφή του πατέρα της. Η γυναίκα δεν μπορεί να διανοηθεί τι είναι αυτό που έχει βάλει στο μυαλό της να κάνει η ανιψιά της. Οταν εκείνη φεύγει, η νεαρή γιατρός γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, γεμίζει τη μπανιέρα με νερό, μπαίνει μέσα, και κόβει τις φλέβες της.

Είναι αυτό το τέλος της;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *