Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τέλος για Αντιγόνη και Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τέλος για Αντιγόνη και Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τέλος για Αντιγόνη και Δημήτρη

Έξαλλη η Αντιγόνη, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του Ισίδωρου, αλλά και να βάλει τέλος στα εγκλήματα που κάνει ο Δημήτρης, στην γη της ελιάς. Πατέρας και κόρη, ενώ αποτελούσαν μία γροθιά το τελευταίο διάστημα, θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα πως δεν ταιριάζουν.

                          Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τέλος για Αντιγόνη και Δημήτρη

Η συγκατοίκηση φέρνει αρκετά προβλήματα. Η Αντιγόνη, ζώντας μόνη της τόσα χρόνια, έχει μάθει να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται αλλιώς. Αντίστοιχα, ο Ισίδωρος είναι παραδοσιακός και τα θέλει όλα στην εντέλεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα – Λέχου: «Δεν θα τιμωρηθούν μόνο οι κακοί στο τέλος»

Η καθημερινότητα θα φθείρει τους δύο χαρακτήρες της σειράς. Η Αντιγόνη δε θα αργήσει να φτάσει στα όριά της, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπει τον πατέρα της, στην γη της ελιάς. Ένας άγριος καυγάς για ανούσια θέματα, θα την οδηγήσει στο να μαζέψει τα πράγματά της και να εξαφανιστεί.

Την ίδια περίοδο, έρχεται και ο χωρισμός της με τον Δημήτρη. Τα ψέματά του αποκαλύπτονται, με την Αντιγόνη να συνειδητοποιεί πως δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που γνώρισε κι αγάπησε. Έτσι, του ανακοινώνει τον χωρισμό τους και μένει μόνη. Ο Δημήτρης σοκάρεται, η Αντιγόνη, όμως, του φωνάζει πως το τέλος τους είναι οριστικό, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι Κοιμάσαι: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο τέλος

Απρόσμενος σύμμαχός της θα είναι ο Μάνος. Φαίνεται πως ο Βρεττάκος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στην αδελφή του. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά στα επόμενα επεισόδια. Τί σχεδιάζουν τα παιδιά του Ισίδωρου εναντίον του και τί θέλει να πετύχει ο Μάνος, μέσα από αυτή την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *