Σασμός: Πότε πεθαίνει τελικά η Βασιλική; Ο Σπύρος Πετρουλάκης απαντά

Πεθαίνει τελικά η Βασιλική, στη σειρά Σασμός; Θα ακολουθήσει η ιστορία μας πιστά το βιβλίο; Όλα ανατρέπονται, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ιστορία μας θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, με νέους χαρακτήρες να ταράζουν τις ισορροπίες στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Τί θα συμβεί, όμως, με τα κεντρικά κι αγαπημένα πρόσωπα της σειράς; Ο Σπύρος Πετρουλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε απάντηση στο εάν θα πεθάνει τελικά η ηρωίδα μας ή όχι.

Πράγματι, στο βιβλίο Σασμός, η Βασιλική πεθαίνει από τις πρώτες κιόλας σελίδες. Αυτή που την σκοτώνει βάναυσα, είναι η Καλλιόπη. Την θεωρεί υπεύθυνη για την καταστροφή που δημιουργήθηκε στους Σταματάκηδες και τρελαμένη, βάζει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο, αίματα και ουρλιαχτά στο δικαστήριο

 

Στη σειρά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Σπύρος Πετρουλάκης εξήγησε πως η Βασιλική δεν έχει πεθάνει, διότι ταιριάζει απίστευτα στην εξέλιξη της υπόθεσης. Τόσο η υποκριτική της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, όσο και η χημεία που έχουν η Βασιλική και ο Μαθιός, έκαναν την παραγωγή να σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο του θανάτου…

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να κρατήσουμε την Βασιλική. Είναι ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της. Ταίριαξαν με τον Δημήτρη Λάλο, ένα ζευγάρι μοναδικό, το οποίο αγάπησε ο κόσμος. Η Βασιλική δεν πεθαίνει στη σειρά Σασμός… ακόμα!».

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Θα υπάρξει τρίτος κύκλος της σειράς;

Μάλιστα, ο αγαπημένος μας συγγραφέας ξεκαθάρισε πως η ιστορία μας ακολουθεί πιστά το βιβλίο, επομένως κάποια στιγμή η Βασιλική θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό και για την δολοφονία του Στεφανή. Επομένως, ο θάνατός της παραμένει ακόμη ένα ερωτηματικό. Το σίγουρο είναι πως δε θα γίνει σύντομα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *