Σασμός – Μαθιός: «Εγώ ειδοποίησα τους μπάτσους για την απόδραση»

Σασμός – Μαθιός: «Εγώ ειδοποίησα τους μπάτσους για την απόδραση»Η Καλλιόπη έξω φρενών ανακαλύπτει πως ο Μαθιός είναι αυτός που πρόδωσε το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη στη Αστυνομία και μια κουβέντα μεταξύ τους καταλήγει σε έναν έντονο καυγά. Την επόμενη κιόλας στιγμή, ο Μαθιός πηγαίνει στην Βασιλική στην σειρά Σασμός και της λέει όλα όσα έγιναν. Πως αντιδρά εκείνη ακούγοντάς τον;

Ο Μαθιός λέει τα πάντα στην Βασιλική

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός την πρόδωσε και βλέπει την εξουσία που ασκούσε στα παιδιά της να χάνεται. Στη ζωή του πρωτότοκου γιου της τον πρώτο λόγο πια έχει η Βασιλική που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη δύναμή της. Από την άλλη, ο Μαθιός επισκέπτεται την Βασιλική και είναι πολύ θυμωμένος με την Καλλιόπη. Της μιλάει για την πίεση που νιώθει από την μητέρα του και για την επιλογή του να προδώσει το μπλόκο στην Αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος – Επεισόδια 31, 32, 33, 34 – Β Κύκλος. Απόπειρα δολοφονίας της Αλεξάνδρας. Ο Δημήτρης νεκρός;

Η Βασιλική συμφωνεί με όλα όσα της λέει ο Μαθιός και του λέει πως φέρθηκε πολύ σωστά. «Γενναίος είναι αυτός που παίρνει τις σκληρές και τις δύσκολες αποφάσεις. Όχι αυτός που πάει να φάει το κεφάλι του χωρίς λόγο. Ήθελε πολύ θάρρος αυτό που πήγες και έκανες», του λέει απαλύνοντας κάπως τον πόνο του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *