Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική στα όρια της παράνοιας

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική στα όρια της παράνοιαςΗ Βασιλική αφήνει το μωρό της στο νοσοκομείο κι επιστρέφει στην γη της ελιάς, καταρρακωμένη. Οι πόνοι την έχουν πιάσει νωρίτερα, η κατάστασή της χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα η ίδια να γεννά στους 7 μήνες της εγκυμοσύνης της.

          Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική στα όρια της παράνοιας

Το μικρό της κοριτσάκι μπαίνει σε θερμοκοιτίδα. Η υγεία, τόσο της μητέρας, όσο και του μωρού, βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Η Βασιλική αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Ο Φίλιππος προσπαθεί να την βοηθήσει, όμως είναι μάταιο… Ούτε η Χάιδω, ούτε ο Λυκούργος μπορούν να παρηγορήσουν το ζευγάρι.

Η γη της ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής υποφέρει!

 

Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο στην γη της ελιάς, το μωρό της, όμως, βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η ίδια μαραζώνει μέσα στο σπίτι, δε την χωράει ο τόπος. Κοιτάζει την άδεια κούνια και ξεσπάει σε λυγμούς.

Η Γη της Ελιας: Ο Στάθης στέκεται στο πλευρό της Βασιλικής

Η μόνη της παρηγοριά είναι ο Στάθης. Ο πατέρας της νεαρής πρωταγωνίστριας, αποφάσισε να κάνει στην άκρη τον θυμό του. Τηλεφωνεί στην κόρη του, τονίζοντας πως θα είναι πάντοτε στο πλευρό της, για οτιδήποτε χρειαστεί. Μαθαίνει για την κατάσταση της εγγονής του και τρελαίνεται…

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τηλεφωνεί στη Βασιλική – Έξαλλη η Αρετή

Ένα ηχηρό ξέσπασμα έρχεται από την Αρετή, η οποία δε θέλει να δεχτεί την Βασιλική πίσω στο σπίτι. Εκνευρίζεται, όταν μαθαίνει πως ο Στάθης έκανε πίσω… Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπά, με τον Καπερνάρο να το ρίχνει στο ποτό, για να ξεχάσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *