Μητέρα Τοπαλούδη: Ήρθα να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί; – Δίνετε δεύτερη ευκαιρία σε δολοφόνους


Εξοργισμένοι είναι οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη με την αναβολή της δίκης για τις 10 Μαρτίου, οπότε και θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Η μητέρα της Ελένης ξεσπά για όσα γίνονται και τονίζει ότι δεν θα δεχτεί να δοθεί στους δράστες κανένα ελαφρυντικό.

Όσον αφορά την αναβολή της δίκης για τις 10 Μαρτίου, η μητέρα της Ελένης μίλησε για έλλειψη σεβασμού και αδιαφορία, επισημαίνοντας πως με αυτόν τον τρόπο ξαναζεί τον θάνατο του παιδιού της.

«Είναι η αδιαφορία, ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπά μας. Οι Αλβανοί θα μπορούσαν να ορίσουν δικηγόρο. Εγώ δεν κατέβηκα από τον Βορρά στον Νότο για ψυχαγωγικούς λόγους. Ήρθα για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί; Για να κατεβώ οδικώς έχω έξοδα, τους δολοφόνους τούς κουβαλάνε με κλούβες της Αστυνομίας. Για τις 10 Μαρτίου θα παρακαλέσω το ελληνικό κράτος να στείλει περιπολικό να μας πάρει από το Διδυμότειχο. Δεν θα αντέξω αυτή την κοροϊδία. Οι δολοφόνοι πολτοποιούν, στραγγαλίζουν ζωντανό παιδί και τους δίνετε δεύτερη ευκαιρία, δεύτερη δίκη και να ζητήσουν ελαφρυντικά. Δεν θα δεχτώ καμία έκπτωση, κανένα ελαφρυντικό να τους δοθεί. Αν έχουν λεφτά μπόλικα, να πληρώσουν και τα παραστατικά της δίκης».

Διαβάστε Επίσης  Ο Ερντογάν ανοίγει συνεχώς μέτωπα! «Θα χτυπήσουμε την οικονομία σας πλημμυρίζοντας τα νησιά με πρόσφυγες»-Βρισκόμαστε ήδη σε εμπόλεμη κατάσταση;

Η κ. Κούλα ξεσπά για την αδιαφορία της Πολιτείας. «Καμία βοήθεια δεν έχω από την Πολιτεία. Από πού να έχω; Από την κυβέρνηση τη σημερινή, από τη χθεσινή; Υποτίθεται αγωνίζονται για τον Έλληνα, για εμάς χωρίς εμάς. Δεν είδα καμία συμπαράσταση από το κράτος, από τους φορείς. Όσοι μπήκαν στο σπίτι μας ήρθαν, είδαν και απήλθαν. Τίποτα» λέει.

Για τη συμπαράσταση που δέχθηκε χθες στο δικαστήριο της Γαρυφαλλιάς και της Ερατούς, τις οποίες επίσης είχαν δολοφονήσει, η κ. Κούλα είπε: «Όλες έχουμε ανάγκη από μια αγκαλιά και όλες μιλούμε την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα του πόνου και της θλίψης. Οι καρδιές μας χτυπούσαν στον ίδιο ρυθμό».

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Ξανθόπουλος: «Έκανε μια ζωή σαν παραμύθι» λέει η κόρη του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *