Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χτυπάει με πέτρα τον Ανέστη στο κεφάλι

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χτυπάει με πέτρα τον Ανέστη στο κεφάλιΜία πέτρα θα είναι αρκετή, για να βρεθούν η Μαρίνα και ο Ανέστης απέναντι, στην γη της ελιάς. Οι δύο πρωταγωνιστές, παρόλο που δεν έχουν δείξει πως συνδέονται στα επεισόδια που παρακολουθούμε, θα γίνουν σύντομα εχθροί.

Η Μαρίνα θα μπει σε τεράστιο κίνδυνο. Ο Ανέστης θα επιβιώσει από το χτύπημα και θα ζητήσει εκδίκηση από την σύζυγο του Μάνου Βρεττάκου. Ξαφνικά, η Ευτυχία μπαίνει στην άκρη και σειρά έχει η Μαρίνα, η οποία φοβάται πολύ για τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρχίζει να παρακολουθεί Στάθη – Ιουλία

Όλα ανατρέπονται ξανά. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, τριγυρνά στους δρόμους της Μάνης. Τα βήματά του τον οδηγούν στην Ευτυχία, η οποία βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Ο Ανέστης τότε της επιτίθεται, στην γη της ελιάς, χωρίς να ξέρει πως πίσω του βρίσκεται η Μαρίνα με μία πέτρα.

 

Η ηρωίδα βρισκόταν εκεί και άκουσε τις φωνές της Ευτυχίας. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξε να βοηθήσει την γυναίκα που ούρλιαζε για βοήθεια, αρπάζοντας μία πέτρα. Χτυπά με δύναμη τον Ανέστη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνος να βρίσκεται στο έδαφος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαίνεται και βγαίνει στους δρόμους

Οι δυο τους τρέχουν να σωθούν. Ο Ανέστης, όμως, αν και μεθυσμένος, θυμάται πάρα πολύ καλά ποια τον χτύπησε. Ο εφιάλτης ξεκινάει, τόσο για την Ευτυχία, όσο και για την Μαρίνα, η οποία δεν πρόκειται να γλιτώσει από τα χέρια του εύκολα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *