Γη της Ελιάς – Ράκος: «Είμαι δολοφόνος, δε θέλω τη ζωή μου»

 

Γη της Ελιάς – Ράκος: «Είμαι δολοφόνος, δε θέλω τη ζωή μου»

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο αποψινό 16/6 επεισόδιο της σειράς του MEGA, η Γη της Ελιάς μιας και ο Στάθης είναι ψυχολογικά διαλυμένος.Γη της Ελιάς – Ράκος: «Είμαι δολοφόνος, δε θέλω τη ζωή μου»

Οι αποψινές 16/6 εξελίξεις στην Γη της Ελιάς

Οι τραυματιοφορείς κλείνουν την νεκρή κοπέλα μέσα στο σάκο και την βάζουν στο ασθενοφόρο. Ο Βαγιάκος με τον Στράτο που έχουν φτάσει στο σημείο του ατυχήματος βλέπουν τον Στάθη που είναι σε απόγνωση, ενώ την ίδια ώρα ενημερώνεται και ο Κουράκος για το τραγικό συμβάν.

Ο αστυνόμος του λέει ότι πρέπει να κάνει αλκοτέστ όταν του λέει πως νωρίτερα είχε πιει δύο τσίπουρα με τον Λυκούργο. Σοκαρισμένος ρωτάει να μάθει ποια ήταν κοπέλα που χτύπησε με το αμάξι του και ζητά να τηλεφωνήσει στον Λυκούργο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ποιος δηλητηριάζει τον Θέμη;

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης ζητάει από τον Λυκούργο να προχωρήσει το διαζύγιο του με την Ασπασία όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

Λίγο αργότερα, φτάνει στο τμήμα η Θάλεια Μαυρομάτη, η μητέρα της άτυχης κοπέλας που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητο του ο Στάθης, ρωτάει πότε μπορεί να παραλάβει τη σορό της κόρης της και ότι θα κυνηγήσει τον Στάθη για να τιμωρηθεί όσο πιο αυστηρά γίνεται. Ο Στάθης ζητά από τον Λυκούργο να μιλήσει στην Βασιλική, πριν το μάθει από τρίτους.

Ο Φίλιππος στενοχωρημένος που έκλεισε με νεύρα το τηλέφωνο στη Βασιλική, κοιτάζει το κινητό του και σκέφτεται να την ξανά καλέσει, όμως ο Παρασκευάς προσπαθεί να τον αποτρέψει και πάλι.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 152 , 153 , 154 , 155

Η δυσάρεστη είδηση αρχίζει να κάνει τον γύρω της Αρεόπολης και ο Ισίδωρος με τον Μάνο που μαθαίνουν τι έχει συμβεί μένουν άναυδοι, ενώ αργότερα που τα νέα φτάνουν στην Ιουλία σοκάρεται, αλλά προσπαθεί να μη το δείξει.

Αργότερα, η Ιουλία καθώς περπατάει στον δρόμο πέφτει πάλι μούρη με μούρη με τη Αρετή, η οποία της μιλάει για ακόμα μία φορά άσχημα και πάει να την μουτζώσει. Η Ιουλία εξοργίζεται την αρπάζει απ’ τα χέρια και την κολλάει στον τοίχο.

Ο Κουράκος παραδίδει τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης κοπέλας στην μητέρα της κι εκείνη για ακόμα μία φορά του λέει ότι σκοπεύουν να το πάνε μέχρι τέλους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *