Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος προσπαθεί ξανά – Η Στέλλα αδιαφορεί

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος προσπαθεί ξανά – Η Στέλλα αδιαφορείΟ Άγγελος συνειδητοποιεί πως η Στέλλα είναι η γυναίκα της ζωής του και πως θέλει να είναι μαζί της, παρά τα όσα έγιναν, στη σειρά Σασμός. Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα δέχεται τον χωρισμό τους και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Αφοσιώνεται στην υπόθεση του Αστέρη, αλλά και στην οικογένειά της, η οποία διαλύεται.

      Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος προσπαθεί ξανά – Η Στέλλα αδιαφορεί

Η μητέρα της, η Σοφία, έχει εραστή. Αυτό θα ταράξει αρκετά την Στέλλα, η οποία θα σταθεί στο πλευρό του πατέρα της, θεωρώντας την απιστία της απαράδεκτη. Ο Άγγελος θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή της, ζητώντας μία ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, Επεισόδιο 24 : ένα σοβαρό τροχαίο κλονίζει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες!

Εκείνη, αν και μέσα της γνωρίζει πως τον θέλει, στην αρχή είναι διστακτική. Ο Άγγελος αρχίζει τις τακτικές επισκέψεις στο γραφείο της, θέλοντας να δείξει στην Στέλλα πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, για να είναι ξανά μαζί στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος προσπαθεί ξανά – Η Στέλλα αδιαφορεί

Τα μαύρα σύννεφα δεν έχουν φύγει από τη σχέση αυτή. Η Στέλλα μαθαίνει πως είναι ένας Βρουλάκης και ο κόσμος της γκρεμίζεται από τις απανωτές αποκαλύψεις που δέχεται τελευταία. Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στο πλευρό του, όπως παλιά;

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 67, 68, 69

Ένα ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αρκετά, στα επόμενα επεισόδια. Τίποτα δε θα είναι εύκολο για αυτούς τους δύο χαρακτήρες. Η Στέλλα θα επιστρέψει στην αγκαλιά του, τα προβλήματα, όμως, δε θα σταματήσουν εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *