Σασμός – Άγγελος: «Θα διεκδικήσω μέχρι και το τελευταίο στρέμμα γης»

Σασμός – Άγγελος: «Θα διεκδικήσω μέχρι και το τελευταίο στρέμμα γης»

Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος στην σειρά Σασμός να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκουν και δεν θα ηρεμήσει αν δεν το πετύχει. Ο ίδιος σήμερα έχοντας στο πλευρό του την Στέλλα επισκέπτεται μαζί με την Καλλιόπη τον συμβολαιογράφο και τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή. Πως αντιδρά η Στέλλα μόλις μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι γιός του Μάρκου του Βρουλάκη;

Ο Άγγελος πετάει την βόμβα

Ο Άγγελος προβαίνει σε μία δήλωση ενώπιον του συμβολαιογράφου, που πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων, και αλλάζει τα δεδομένα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Καλλιόπη με την Στέλλα και τον Άγγελο συναντιούνται στον συμβολαιογράφο προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες με το κτήμα που παραχωρεί η Καλλιόπη στον Άγγελο.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Βλάσσης απειλεί θανάσιμα ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του Άρη

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του συμβολαίου ο Άγγελος διακόπτει την διαδικασία και ζητάει να γίνει διόρθωση στο όνομά του, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την απόφασή του να διεκδικήσει όλη την περιουσία που δικαιούται. Η Στέλλα σοκάρεται μόλις διαπιστώνει πως ο Άγγελος είναι Βρουλάκης. Η σχέση πλέον της Καλλιόπης και του Άγγελου κρέμεται από μια κλωστή στην σειρά Σασμός. Ο Άγγελος δεν θέλει να έχει καμία επαφή πιά μαζί της και της το δείχνει με κάθε δυνατό τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για την Αθηνά – Η Φιλιώ…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *