Φρίκη στην Κυψέλη

Φρίκη στην Κυψέλη

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη στην Κυψέλη και αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

Μια μητέρα δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της, το 7χρονο αγοράκι της το 2017.Οι δράστες οι οποίοι ομολόγησαν τελικά, σκότωσαν το παιδί με μονωτική ταινία πριν από πέντε χρόνια και έκρυβαν το πτώμα του στη βεράντα του σπιτιού που διέμεναν το τελευταίο διάστημα, στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη.

Αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου επτάχρονου παιδιού και συνέλαβαν τη μητέρα και τον σύντροφο της. Συγκεκριμένα, τα οστά βρέθηκαν μέσα σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος που μένουν τώρα.

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτή το βράδυ της Κυριακής η Βαρβάκειος και η Αγορά του Ρέντη - Οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι

Σημειώνεται πως το φρικτό φονικό έγινε αρχικά σε διαμέρισμα επί της οδού Σκιάθου 5, ενώ η σορός βρέθηκε σε δώμα στην οδό Αστυπάλαιας 22.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του zougla.gr

H Χ.Κ. Μ., μητέρα του άτυχου αγοριού, η οποία είναι γεννημένη το 1993, το 2015 είχε χωρίσει με έναν άλλο σύντροφό της επίσης Πολωνό, ο οποίος είναι ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου θύματος και ενός ακόμα κοριτσιού.

Μεταξύ 10 και 12 Ιανουαρίου του 2017, το αγόρι σε κάποια φάση που ήτανε άτακτο και έκανε φασαρία, ο τωρινός σύντροφος της ο οποίος είναι 33 ετών, του έβαλε ταινία στο στόμα και στη μύτη και το παιδί πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα όπως λένε αστυνομικές πηγές, ο δράστης έβαζε πολλές φορές το παιδί τιμωρία και το άφηνε χωρίς φαγητό

Διαβάστε Επίσης  Ανακοίνωση των διοργανωτών του συλλαλητηρίου με αιχμές για τα δρομολόγια του Μετρό

 

Με το που το σκότωσε πήγε στην ταράτσα του σπιτιού και έφτιαξε μια τσιμεντένια κατασκευή επειδή ήταν οικοδόμος, και έθαψε εκεί το παιδί. Αυτό έγινε στην οδό Σκιάθου 5.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Σκιάθου, ανέφεραν στα Μέσα Ενημέρωσης πως άκουγαν συχνά τα ουρλιάχτα του 7χρονου και τον 33χρονο να το βρίζει και να το μαλώνει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *