Η Γη της Ελιάς: Το πρώτο ρομαντικό ραντεβού Στάθη – Εύας

Η Γη της Ελιάς: Το πρώτο ρομαντικό ραντεβού Στάθη – Εύας

 

Η Εύα Δήμα έρχεται στη Μάνη, για να δει τα χωράφια που κληρονόμησε από την γιαγιά της. Η ίδια θέλει να επενδύσει σε αυτά, χτίζοντας μία νέα επιχείρηση που θα φέρει τα πάνω – κάτω στην περιοχή.

Η Εύα είναι πολιτικός μηχανικός με όραμα. Θέλει να αξιοποιήσει σωστά τα περιουσιακά της στοιχεία, κάνοντας μία τεράστια και κερδοφόρα επένδυση. Ο Στάθης Καπερνάρος θα έρθει σε άμεση επαφή μαζί της, καθώς αυτά τα χωράφια τον επηρεάζουν αρκετά.

Μόλις η Εύα επισκεφτεί τη Μάνη, μαζί με τον αδελφό της, ο Στάθης θα αναλάβει τη διαδικασία της ξενάγησης. Οι δυο τους θα μιλήσουν για δουλειές, θα δουν από κοντά τα συγκεκριμένα κτήματα και θα ξεκινήσουν μία επαγγελματική συζήτηση, η οποία σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι αρκετά ιδιαίτερο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαλύει ξανά Βασιλική και Φίλιππο

Το πρώτο ραντεβού του Στάθη και της Εύας θα γίνει σε ένα ταβερνάκι στην γη της ελιάς. Ο Στάθης θα την καλέσει για φαγητό και συζήτηση. Η Εύα θα γοητευτεί αμέσως από το πόσο απλός και καθημερινός άνθρωπος είναι ο Στάθης Καπερνάρος. Ένας γνήσιος Μανιάτης, όπως θα τον χαρακτηρίσει.

Φυσικά, το δείπνο αυτό δε θα μείνει μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι. Ο Στάθης θα εντυπωσιαστεί από τον δυναμικό χαρακτήρα της Εύας, τον οποίο και θα συγκρίνει με την Ιουλία. Όλα φαίνεται πως την θυμίζουν…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler – Δημήτρης Μαμιός: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις, Θα γίνει χαμός»

Το νέο αυτό ειδύλλιο ξεκινά και ανάβει “φωτιές” στην Αρεόπολη! Πώς θα αντιδράσει η Αρετή και ποια στάση θα κρατήσει η Ιουλία απέναντί του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *