Σασμός: Οι δολοφόνοι στήνουν καρτέρι στο βουνό – Ο Μαθιός σε κίνδυνο

Σασμός: Οι δολοφόνοι στήνουν καρτέρι στο βουνό – Ο Μαθιός σε κίνδυνο

 

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες αρπάζουν τα όπλα και ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη επίθεση που θα γίνει ποτέ. Τα ξαδέρφια του Πετρή ζητούν εκδίκηση στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να πηγαίνει στο βουνό, αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Θέλοντας να περάσει από την άμυνα στην επίθεση, αγνοεί τον τεράστιο κίνδυνο. Η Καλλιόπη έχει ένα κακό προαίσθημα και τον ικετεύει να μη κάνει κάποια κίνηση που θα βάλει σε μπελάδες την οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Ντέπυ καίει δύο σπίτια, λίγο πριν πεθάνει

Στον ίδιο κίνδυνο βρίσκεται και ο Νικηφόρος, ο οποίος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του θείου του. Ο Μαθιός, έχοντας πάρει το όπλο στα χέρια του, ανεβαίνει στο βουνό, με τους Βρουλάκηδες να τον ακολουθούν αθόρυβα, στη σειρά Σασμός.

Η πρώτη δολοφονική επίθεση είναι γεγονός. Ο πρωταγωνιστής γλιτώνει, ο τρόμος, όμως, σκορπίζεται σε όλη την Κρήτη. Τα δύο ανοιχτά μέτωπα ετοιμάζονται για μία μάχη που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης το παίζει αφεντικό σε ξένο μαγαζί

Η Καλλιόπη τρέχει να προλάβει το κακό. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, θα ζητήσει από τη Βασιλική να εμποδίσει τον αγαπημένο της από τα ριψοκίνδυνα σχέδιά του. Η Βασιλική αναλαμβάνει δράση, βάζοντας “φρένο” στον Μαθιό που μάχεται να προστατεύσει την οικογένειά του με τον λάθος τρόπο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *