Η Γη της Ελιάς: Ο κρυφός πόνος του Μάνου για την μητέρα του

Η Γη της Ελιάς: Ο κρυφός πόνος του Μάνου για την μητέρα του

Ποια ήταν η μητέρα του Μάνου, στην γη της ελιάς και γιατί ο Μάνος δείχνει να πονάει ακόμη για εκείνη; Πράγματι, τα επόμενα επεισόδια θα είναι γεμάτα από ανατροπές. Οικογενειακά μυστικά θα έρθουν στο φως, με τους Βρεττάκους να βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση.

Ο Μάνος θα αναπολήσει, με την μητέρα του να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Δυστυχώς, ως παιδί, δεν πρόλαβε να τη ζήσει όσο θα ήθελε. Για το λόγο αυτό, κρύβει μέσα του τεράστιο πόνο, τον οποίο και δεν εκδηλώνει εύκολα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή για φόνο

Ο Ισίδωρος, μόλις έχασε τη γυναίκα του, γνώρισε την μητέρα της Αντιγόνης. Ένα μεγάλο κι έντονο πάθος φούντωσε, χωρίς να συνεχιστεί. Ο Ισίδωρος είχε χάσει μόλις τη γυναίκα του και μία νέα σχέση θα χαλούσε την εικόνα του στη Μάνη. Γι’ αυτό τον λόγο, πλήγωσε την μητέρα της Αντιγόνης, χωρίς να αποδέχεται την κόρη του.

Το παρελθόν στοιχειώνει

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στο TiVi για την συνέχεια στην γη της ελιάς, για την Μαρίνα, αλλά και για την μητέρα του Μάνου Βρεττάκου. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Στο Τμήμα – Τι Έγινε;

«Νομίζω ότι ο Μάνος είναι ένας ήρωας που φέρει ένα βάρος και φορτίο. Η αλήθεια είναι πως οι συγκυρίες δε τον έχουν αφήσει ήσυχο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Μάνος δεν γνώρισε ποτέ την μητέρα του. Αυτό είναι ένα βάρος που το κουβαλάει και μάλιστα θα φανεί στα επόμενα επεισόδια».

Σχετικά με την Μαρίνα, ανέφερε: «Θα υπάρξουν εξελίξεις. Σίγουρα δεν είναι ένας έρωτας σε ευθεία γραμμή. Θα υπάρχουν και πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα είναι ένα καρδιογράημα με πολλές κι έντονες διακυμάνσεις».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *