Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συνέρχεται και ψάχνει ποιος τον χτύπησε

Ο Κουράκος συνέρχεται και η χαρά σκορπίζεται, στην γη της ελιάς. Η Ιουλία, τρισευτυχισμένη που ο αγαπημένος της άνοιξε τα μάτια του, είναι διαρκώς στο πλευρό του και τον βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συνέρχεται και ψάχνει ποιος τον χτύπησε

Όλη η οικογένεια ανακουφίζεται στην είδηση πως ο αστυνόμος συνήλθε. Μετά από δύο χειρουργεία και τους γιατρούς να αναφέρουν πως η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, ο Γιώργης κατάφερε να βγει δυνατός κι έτοιμος να αναλάβει δράση.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η ημερομηνία του τελευταίου επεισοδίου

Τί σημαίνει αυτό; Οι έρευνές του ξεκινούν! Παρόλο που η Ιουλία του ζητάει να μείνει στο σπίτι ξαπλωμένος, να ηρεμήσει από το δυνατό αυτό χτύπημα, εκείνος θέλει να επιστρέψει στο τμήμα, για να βρει τον ένοχο – δολοφόνο!

Στο μεταξύ, ο Ανέστης συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του, χωρίς να γνωρίζει πως ο Κουράκος είναι στα ίχνη του, στην γη της ελιάς. Ο αστυνόμος είναι αποφασισμένος να βρει αυτόν που του έριξε τη σφαίρα, με κάθε κόστος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Οι μέρες και η νέα ώρα προβολής της σειράς του OPEN

Η αναζήτηση ξεκινά. Ο Ανέστης αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει και περνάει στην αντεπίθεση. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει, χωρίς ο Γιώργης να γνωρίζει πως το πρόσωπο που ψάχνει, βρίσκεται τόσο κοντά του…

Όλοι στο τμήμα τον υποδέχονται με τεράστια χαρά. Ο Κουράκος ξεκινάει τη δουλειά, με τον παρολίγον δολοφόνο του να αποκαλύπτεται σύντομα. Ποια θα είναι η αντίδρασή του και πώς θα αποφύγει τη σύλληψη ο Ανέστης;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *