Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη ικετεύει την Βασιλική για βοήθεια

Η Καλλιόπη βρίσκεται ένα βήμα πριν χάσει τελείως το μυαλό της, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα να εκλιπαρεί την Βασιλική για βοήθεια. Οι Βρουλάκηδες ετοιμάζουν ένα τεράστιο χτύπημα στους Σταματάκηδες, γεγονός που ο Μαθιός αγνοεί.

Ο ίδιος, παρέα με τον Νικηφόρο, αδιαφορούν για τους Βρουλάκηδες, χωρίς να συνειδητοποιούν το πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η κατάσταση. Όταν το δολοφονικό σχέδιό τους μπει σε εφαρμογή, τότε είναι που οι Σταματάκηδες θα καταλάβουν σε τί κίνδυνο βρίσκονται!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σπαραγμός: «Δεν έχω ακόμη πολύ χρόνο ψυχή μου»

Ο Μαθιός, προκειμένου να δείξει πως δε τους φοβάται, θα πραγματοποιήσει πρώτος επίθεση! Θα πάρει το όπλο του και θα επιτεθεί, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Η Καλλιόπη, βλέποντας τον γιο της να οδηγείται στο θάνατο, θα ικετεύει την Βασιλική για βοήθεια, στη σειρά Σασμός.

Θα τρέξει αμέσως στο σπίτι της, ζητώντας να συμμαχήσουν. Σύμφωνα με το MYtv, η απεγνωσμένη μάνα θα παρακαλέσει την σύντροφο του γιου της να τον λογικεύσει. “Μόνον εσένα ακούει Βασιλική, σε παρακαλώ μίλα του!”, θα της πει με τρόμο στα μάτια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36

Η Βασιλική θα αναλάβει δράση. Θα ζητήσει από τον Μαθιό να μιλήσουν, ζητώντας του να σταματήσει τις ανοσίες, να λογικευτεί. Εκείνος, όμως, έχει πάρει την απόφασή του. Σε τεράστιο κίνδυνο αναμένεται να μπει και ο Νικηφόρος, οποίος ακολουθεί τον αγαπημένο του θείο πιστά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *