Σασμός Spoiler: Αυτός ο ηθοποιός θα ερωτευτεί παράφορα την Αργυρώ

Σασμός Spoiler: Αυτός ο ηθοποιός θα ερωτευτεί παράφορα την ΑργυρώΈνας νέος χαρακτήρας έρχεται στα επόμενα επεισόδια, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα στην Αργυρώ Βρουλάκη, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη ζωή της, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Αυτός ο ηθοποιός θα ερωτευτεί παράφορα την Αργυρώ

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η Αργυρώ και η Μαρίνα θα αναγκαστούν να φύγουν για λίγες μέρες από την Κρήτη. Θα οδηγηθούν σε συγγενείς στην Ήπειρο, ζητώντας λίγο χρόνο ηρεμίας και γαλήνης, μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, από τον τόπο που στέρησε τον αγαπημένο τους Πετρή.

Διαβάστε Επίσης  H Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η Βαριά Ήττα Στο Δικαστήριο Και Ο Προβληματισμός!

Σύντομα, η Αργυρώ θα γνωρίσει έναν νεαρό, ο οποίος θα φέρει το φως που αναζητά στη ζωή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον χαρακτήρα αυτόν, θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο νέος αυτός έρωτας θα φέρει την ανατροπή στην Αργυρώ, αλλά και στον Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Η μαρτυρία της Σεμίνας για το πως ακριβώς έγινε το φονικό την ημέρα εκείνη, θα οδηγήσει τον Αστέρη ένα βήμα πιο κοντά στην αθώωση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τα κάνει γυαλιά καρφιά και επιτίθεται στον Ανδρέα Βρουλάκη

Θα αντέξει να δει την αγαπημένη του στο πλευρό ενός άλλου άντρα; Ποια στάση θα κρατήσει απέναντί της και πως θα αντιδράσει ο νεαρός πρωταγωνιστής που θα στέκεται στο πλευρό της;

Το νέο αυτό ειδύλλιο ξεκινά, με τις εντάσεις να κορυφώνονται. Έχει σβήσει, άραγε, ο μεγάλος έρωτας του Αστέρη και της Αργυρούς; Τα επόμενα επεισόδια έρχονται, για να κόψουν την ανάσα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *