Η Γη της Ελιάς: Τέλος η αγωνία – Ο Κουράκος ανοίγει τα μάτια του

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η αγωνία – Ο Κουράκος ανοίγει τα μάτια τουΤέλος η αγωνία! Ο Γιώργης Κουράκος ανοίγει τα μάτια του στο νοσοκομείο, έπειτα από δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία, στην γη της ελιάς. Η χαρά σκορπίζεται στην οικογένεια Βρεττάκου, με την Ιουλία να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που βλέπει τον σύζυγό της υγιή.

Παρόλο που οι γιατροί είχαν ξεκαθαρίσει πως η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, ο αστυνόμος κατάφερε να επιβιώσει από το σοβαρό αυτό χτύπημα. Όλοι αισθάνονται ανακουφισμένοι, ακόμη και ο Ανέστης!

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: όλα όσα θα δούμε από Δευτέρα 27/09 έως Παρασκευή 01/10

Ο παρ’ ολίγον δολοφόνος του Κουράκου, από τη μία χαίρεται που δε σκότωσε κάποιον άδικα, αλλά από την άλλη τρέμει στην ιδέα πως ο αστυνόμος θα κάνει τα πάντα για να αναζητήσει τον “φονιά” που όπλισε εναντίον του.

Ο Γιώργης Κουράκος, μόλις ανοίγει τα μάτια του στο νοσοκομείο, αντικρίζει στο πλευρό του την αγαπημένη του Ιουλία, στην γη της ελιάς. Εκείνη τον αγκαλιάζει σφιχτά και του υπόσχεται πως τα χειρότερα πέρασαν…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναστασία κι Αρετή στα μαχαίρια για έναν άντρα

Μόλις παίρνει εξιτήριο, πηγαίνουν μαζί στο σπίτι τους, με τον Γιώργη να περνάει πάρα πολλές ώρες στο κρεβάτι. Η Ιουλία αφήνει τη δουλειά της στο ελαιοτριβείο, με σκοπό να τον βοηθήσει, να είναι κοντά του…Ο Κουράκος, όμως, δε θα μείνει για πολύ με σταυρωμένα χέρια. Σύντομα, θα επιστρέψει στο τμήμα και θα ξεκινήσει τις έρευνες…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *