Η Γη της Ελιάς: Άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την Εύα Δήμα – Ποια είναι;

Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής αναμένεται στη «Γη της ελιάς» τις επόμενες ημέρες. Αιτία, η Εύα Δήμα, η νέα ηρωίδα που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας και η οποία θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Όπως είχε γίνει γνωστό τον ρόλο αυτό επρόκειτο να υποδυθεί η ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου, κάτι όμως που άλλαξε την τελευταία στιγμή. Ο λόγος που έφερε αυτή την ανατροπή είναι το γεγονός ότι η ηθοποιός διαγνώστηκε θετική στον Covid 19 και έτσι δεν μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Καυτή νύχτα για Μαργέτα – Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την Εύα Δήμα – Ποια είναι;

Η Χρύσα Παππά θα υποδυθεί την Εύα Δήμα

Η είσοδος της Εύας, όμως, σύμφωνα με το σενάριο πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες και έτσι δεν υπήρχε το περιθώριο να την περιμένουν να αναρρώσει για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Τα πολύ καλά αντανακλαστικά του Ανδρέα Γεωργίου και της παραγωγής λειτούργησαν άμεσα και έτσι η λύση βρέθηκε πολύ γρήγορα: μια παλιά γνώριμη κλήθηκε να κάνει την… αντικατάσταση η οποία δεν είναι άλλη από την Χρύσα Παππά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

H ηθοποιός με την οποία ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, έτσι και αλλιώς είχε συμφωνήσει να «μπει» στη σειρά ενσαρκώνοντας, όμως, έναν άλλο χαρακτήρα τον οποίο θα δούμε λίγο αργότερα. Ωστόσο, τα πλάνα άλλαξαν και έτσι θα υποδυθεί εκείνη την Εύα Δήμα και τον ρόλο που προοριζόταν για εκείνη θα τον αναλάβει η Βαρβάρα Λάρμου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *