Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Φεύγει Από Την Κρήτη?

Σασμός Spoiler: Κάτω από το βάρος όλων των συμφορών που έχουν βρει όλους, η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας τον θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός για μια ακόμα φορά απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Ο Νικηφόρος όμως δεν αργήσει να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τη σχέση της μάνας του με τον θείο του.

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός φεύγει από την Κρήτη

Η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Ο Μαθιός, για τον οποίο έχει δοθεί εντολή θανάτου, επίσης έχει μόνο τη Βασιλική. Μέσα σε όλα όσα έχουν συμβεί, μόνο η σχέση του μαζί της ζεσταίνει την καρδιά του.

Ο Μαθιός δεν θα αντέξει πια να κρύβεται από τον Νικηφόρο. Αφού κατάφερε να πείσει ακόμα και την Καλλιόπη, το να μιλήσει στον Νικηφόρο για τη σχέση του με τη μάνα του το θεωρεί εφικτό, αφού ο Νικηφόρος ήδη έχει δείξει ότι του έχει αδυναμία. Το θεωρεί λοιπόν τίμιο να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση, ώστε να μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερα με τη Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 29, 30, 31, 32

Έτσι ο Μαθιός αποφασίζει να του μιλήσει. Μάλιστα ενημερώνει και τη Βασιλική. Η Βασιλική φυσικά φοβάται, αλλά εκείνος επιμένει. Ο Μαθιός δεν χάνει καιρό και πάει στον Νικηφόρο, όπου του εξηγεί τι έχει γίνει τόσα χρόνια και πως η αγάπη του με τη Βασιλική υπήρχε από μικρά παιδιά. Ωστόσο ο Νικηφόρος, όσο κι αγαπάει τον Μαθιό, δεν το παίρνει καλά. Μετά το πρώτο σοκ, εξαγριώνεται και επιτίθεται στον Μαθιό.

Ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να μην τραβήξει κι άλλο το σχοινί. Δεν θέλει να «σκοτωθεί» με τον Νικηφόρο και του λέει ο θα φύγει από το νησί. Ο Νικηφόρος μόλις ακούει αυτά που το λέει ο Μαθιός, αρχίζει να το σκέφτεται για δεύτερη φορά. Ωστόσο δεν μπορεί να διαχειριστεί μόνος του αυτή τη βόμβα που έπεσε στο κεφάλι του. Δεν θέλει αυτή τη σχέση από τη μια, όμως δεν θέλει να χάσει και τον Μαθιό από τη ζωή του, που τον έχει σαν πατέρα, είναι το στήριγμά του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, Μανώλης και Νικηφόρος σε ρήξη

Ετσι αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με την Καλλιόπη. Κι ενώ περιμένει από την Καλλιόπη να αντιδρά έξαλλη, βλέπει μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση, σαν να το ξέρει ήδη. Και φυσικά η Καλλιόπη του εξηγεί ότι το ήξερε, ότι και αυτή δεν ήθελε αυτή τη σχέση, όμως την αποδέχτηκε γιατί έμαθε για την αγάπη που είχαν τόσα χρόνια.

Ο Νικηφόρος φεύγει προβληματισμένος από αυτή τη συνάντηση και μετά από πολλή σκέψη, αποφασίζει να αναθεωρεί τις απόψεις του. Ετσι ανακοινώνει τόσο στη μάνα του όσο και στον Μαθιό ότι θα προσπαθήσει να δεχτεί αυτή τη σχέση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *