Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης αλλάζει καριέρα – Τί ετοιμάζει;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης αλλάζει καριέρα – Τί ετοιμάζει;Κι όμως, ο Πότης θα το ρίξει στο διάβασμα, στην γη της ελιάς. Αρκετά σκεπτικό θα δούμε τον αγαπημένο μας καφετζή, στα επόμενα επεισόδια. Τελευταία, ο Πότης έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Στάθη, ενημερώνοντάς τον διαρκώς για την υγεία της Βασιλικής, αλλά και για τα τελευταία γεγονότα στη Μάνη.

Το καφενείο του πηγαίνει καλά, όμως ο ίδιος δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή του. Νιώθει πως κάτι του λείπει, πως δεν έχει καταφέρει όλα όσα θέλει έως σήμερα. Έτσι, λοιπόν, δε θα αργήσει να πάρει την μεγάλη απόφαση, φέρνοντας την ανατροπή!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης αλλάζει καριέρα – Τί ετοιμάζει;

Ο Πότης ξεκινάει το διάβασμα στην γη της ελιάς, θέλοντας να αλλάξει την καριέρα του, να ανανεώσει το καφενείο του, να κάνει την μεγάλη αλλαγή! Η Άννα θα είναι στο πλευρό του, δίνοντάς του χρήσιμες συμβουλές.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

Τί είναι αυτό που ετοιμάζει ο καφετζής και ποια θα είναι η τύχη του καφενείου του, μετά την απόφασή του να αλλάξει πορεία στη ζωή του; Έρχονται σημαντικές αλλαγές στα νέα, ανατρεπτικά επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *